FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Rednic vrea un portar din Liga 1! Dinamo așteaptă un răspuns în zilele următoare

David Lazar
David Lazar

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2019 10:19

Dinamo vrea să-l transfere pe David Lazar, portarul de 27 de ani al Astrei. Jucătorul ar putea ajunge liber de contract.

Dinamo își caută un portar, după ce Parfait Mandanda se va întoarce la Charleroi, iar potrivit surselor GSP.ro, pe lista lui Mircea Rednic se află David Lazar, portarul Astrei.

Lazar mai are contract cu Astra până în iunie 2020, dar și-a depus memoriu pentru a deveni liber, din cauza restanțelor financiare. Lazar este de mai mult timp în dialog cu staff-ul lui Mircea Rednic și i-a transmis „Puriului” că va da un răspuns clar după finala Cupei României, cu Viitorul, de pe 25 mai.

500.000 €este cota lui David Lazar la transfermarkt

David Lazar a jucat de-a lungul carierei la Pandurii, Voința Sibiu, FC Botoșani, Vejle BK și Astra. În acest sezon a bifat 26 de meciuri. 

În prezent, Dinamo are trei portari în lot: Parfait Mandanda (29 de ani), împrumutat, Vlad Muțiu (24), Ștefan Fara (18).

Citește și:

Mihai Răduț, ultimatum primit de la Mircea Rednic: „Răbdarea are o limită!” » Jucătorul a devenit liber de contract

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gannicus2014
gannicus2014  •  23 Mai 2019, 15:49
Postat de cainelup pe 23 Mai 2019, 14:45

Auuu....inca un jalnic imitator al lui Crotalie... Slab, nepoate, n-ai ce trebuie. Titulatura aia a ta nu-iti mai da, inca, trairi si amintiri nedorite ?

crotalie e unul dintre idolii tai ? pe el nu-l consideri (considerai) jalnic, ci savuros si spumos (ca tot adora ghesepeul aceste cuvinte ?

cainelup
cainelup  •  23 Mai 2019, 14:45
Postat de duar_dinamo_bucuresti pe 23 Mai 2019, 13:34

Lazar bine ai venit in haita ancepe sa se vede la orizont titlul 19

Auuu....inca un jalnic imitator al lui Crotalie... Slab, nepoate, n-ai ce trebuie. Titulatura aia a ta nu-iti mai da, inca, trairi si amintiri nedorite ?

duar_dinamo_bucuresti
duar_dinamo_bucuresti  •  23 Mai 2019, 13:34

Lazar bine ai venit in haita ancepe sa se vede la orizont titlul 19

Vezi toate comentariile (5)
Comentează