FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo îl vrea pe Răduț, dar nu prea scoate banul » Salariu mai mic decît la Pandurii!

Răduț traversează cel mai bun moment al carierei
Răduț traversează cel mai bun moment al carierei

Articol de - Publicat sambata, 05 decembrie 2015 00:00

"Cîinii" i-au făcut lui Răduţ o ofertă financiară inferioară salariului pe care mijlocaşul îl are la Tîrgu Jiu.

Gazeta a dezvăluit în premieră interesul lui Dinamo pentru Mihai Răduţ, dar lucrurile păreau împotmolite după implicarea oficialilor gorjeni, care l-au declarat pe jucător netransferabil, cel puţin pînă în vară.

Conform surselor GSP, roș-albii nu au abandonat varianta şi i-au propus fotbalistului de 25 de ani un salariu lunar de 6.000 de euro, însă oferta a fost imediat refuzată de Mihai, care e plătit cu 9.000 de euro pe lună la Pandurii!

În urmă cu o săptămînă, cînd tratativele dintre Dinamo și Răduț au devenit publice, tehnicianul oltenilor, Edward Iordănescu, a luat foc: "Am văzut că Rednic şi-a exprimat interesul pentru Mihai. Nu ştiu dacă a fost foarte inspirat să o facă în plin campionat. Dacă ne mai sună cineva jucătorii, și ăsta e un avertisment!, o să fac publică treaba asta şi nu o să o fac tocmai într-un mod decent. Să nu ne mai fie sunaţi jucătorii pe la spate, să fie lăsaţi în spate!".

4 goluriîn 17 meciuri a marcat Răduţ în acest sezon de L1

15 goluriîn 142 de meciuri are Răduţ în L1 all-time

700.000 €valorează Răduţ, conform transfermarkt.de. În urmă cu 3 ani, era evaluat la 1,3 milioane euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
vasy86le
vasy86le  •  06 Decembrie 2015, 09:13
Postat de ragnarl pe 05 Decembrie 2015, 18:05

Ha ha normal cum a ajuns Anton la Dinamo e slab nu are valoare,daca mergea la FCsb era super talent , bine ca au valoare aia 3-4 adusi de la Ceahlaul :)

Nu are rost sa-i raspunzi lui cal, asta scrie comentarii doar sa critice sau sa faca misto, nu ai sa vezi un cometariu realist de la el niciodata.

ragnarl
ragnarl  •  05 Decembrie 2015, 18:05
Postat de khal_37 pe 05 Decembrie 2015, 10:41

Da bre dar isi poate relansa cariera la o echipa care joaca an de an in UCL sau in EL, ce stiti voi....Anton de ce a ajuns la dinamo? Pentru ca nu avea valoare de Steaua!

Ha ha normal cum a ajuns Anton la Dinamo e slab nu are valoare,daca mergea la FCsb era super talent , bine ca au valoare aia 3-4 adusi de la Ceahlaul :)

zecs93
zecs93  •  05 Decembrie 2015, 17:31

e un fotbalist bun radut dar faza e ca el a demonstrat nu mai la echipe mici gen Pandurii sau International Curtea de Arges !!! Cand sa dus la Steaua a dat chix ca un magazin plin de datorii si care falimentu era cea mai buna solutie !!! Eu as zice ca prioritatile lui Dinamo ar trebui sa fie Elhamed,Bunoza si inca cativa jucatori pentru inlocuirea eternelor nulitati pe nume matei,rotariu,nedelcearu,serban,etc !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează