FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo în epoca ”mesajelor clare” » După Andone, și Mutu are unul: ”Stai liniștit!”

Mutu și Andone au avut o relație contondentă, mai ales când rezultatele echipei nu erau cele așteptate
Mutu și Andone au avut o relație contondentă, mai ales când rezultatele echipei nu erau cele așteptate

Articol de - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 00:00

Mutu i-a transmis un mesaj clar lui Andone: spune că nu i se caută înlocuitor și că vrea să stabilească împreună strategia de mercato.

Ioan Andone a trăit în ultimele etape sub spectrul debarcării, mai ales că a existat pericolul real ca el să fie înlocuit de Contra, liber de contract, ori după eșecul cu CFR, ori dacă ar fi pierdut Derby de România. Victoria cu Steaua îi oferă însă din nou credit "Fălcosului".

Citește și: Andone are un mesaj clar pentru contestatarii săi + Ce l-a menținut în funcție și care e obiectivul său acum

Ionuț Negoiță l-a felicitat personal după primul succes al "câinilor" contra rivalei pe Național Arena, iar Adrian Mutu a transmis clar că va discuta mai mult cu antrenorul, inclusiv să fixeze în următoarea săptămână strategia pentru transferuri.

"Până la vară, împreună"

"Noi nu căutăm un înlocuitor pentru Andone, terminați cu discuțiile despre acest subiect! Suntem toți de aceeași parte la Dinamo, orice altă discuție nu-și are rostul. Tragem toți ca Dinamo să se lupte la titlu. Nea Ando poate sta liniștit, nu i se caută înlocuitor! Nu înțeleg cine are interes să agite apele. O să discut cu dânsul și vreau să-mi spună clar cam ce-și dorește în iarnă, pentru a vedea ce putem aduce. Și, totodată, să vedem ce jucători nu mai intră în planurile sale", a comentat managerul general.

"Principalul" roș-albilor declarase după victoria din Derby:

"Campionatul nu e imposibil să-l câștigăm, doar să fiu lăsat în pace! Înainte, cedam la presiuni, dar până în vară vom fi împreună, cu bune, cu rele. Asta deși stiu sigur că încă mi se caută înlocuitori!". Obiectivul lui Ando e unul din primele două locuri în clasament.

"N-am mai vorbit cu Adi Mutu, dar mă bucur pentru victoria din Derby. I-am zis și lui, declar ferm: atât timp cât Andone e antrenorul lui Dinamo, nu avem ce discuta! Când postul va fi liber, sunt deschis la negocieri. Îl respect pe nea Ando, trebuie să i se dea credit în continuare"
Cosmin Contra, la DigiSport

"Când mi s-a strigat «Demisia!» la meciul cu Pandurii, acei suporteri erau puși de cineva... Nu mai contează de cine! Adevărata galerie a lui Dinamo s-a văzut la derby-ul cu Steaua"
Ioan Andone, la DolceSport

150.000 €trebuie să încaseze Andone dacă e demis. Aceeași sumă e obligat s-o achite antrenorul dacă demisionează

Show-ul a costat 15.000 de lei

"Câinii" au fost amendați ieri de către Comisia de Disciplină cu 15.000 de lei pentru întârzierea cu 12 minute a Derby-ului de România, dar și pentru torțele aruncate pe gazon. Oricum, Liga a fost blândă cu roș-albii, mai ales că întârzierea a fost acuzată și de stațiile TV, care fuseseră înștiințate că spectacolul fanilor va dura doar un minut și jumătate. UEFA e mult mai drastică, de exemplu: a pedepsit FRF cu mai multe mii de euro când echipa națională a întârziat și câteva secunde la ieșirea pe teren!

INBOX

  • Dinamoviștii au fost ținuți la Săftica, în cantonament, și după succesul cu Steaua, nu s-a făcut nicio concesie, cu toate că jucătorii au cerut să fie lăsați liberi. "Doar ce-am băut o bere, apoi la somn și a doua zi dimineață a fost recuperare", au comentat roș-albii.
  • Dinamo i-a făcut o ultimă ofertă francezului Harlem Gnohere, al cărui contract expiră în vară. Doar că atacantul n-a dat niciun răspuns, așa cum a mărturisit și Mutu la Digi: "Noi i-am trimis propunerea, să vedem ce spune, momentan n-a oferit nicio replică. Nu ne rugăm de nimeni!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
fangigi
fangigi  •  03 Decembrie 2016, 19:24
Postat de ionutstv pe 03 Decembrie 2016, 09:50

Negoita a zis clar ca mai baga bani pana la vara, asa ca, daca nu vine indianul, veti lupta in playout cu autofinantarea.

Ti-a zis tie Negoita ce intentii are, pacaliciule? Daca nu erau cele 6 puncte de la nasu blatist si Mogosoaia tremura acum pt play-off! Oricum tremura la orice meci care nu e impotriva Viiturii!

ionutstv
ionutstv  •  03 Decembrie 2016, 09:50
Postat de mariuss72 pe 03 Decembrie 2016, 09:31

De la care ati luat bataie fara drept de apel :))))

Negoita a zis clar ca mai baga bani pana la vara, asa ca, daca nu vine indianul, veti lupta in playout cu autofinantarea.

mariuss72
mariuss72  •  03 Decembrie 2016, 09:31
Postat de ionutstv pe 03 Decembrie 2016, 09:17

Nu ne intereseaza gainariile echipelor care se zbat sa prinda locul 6.

De la care ati luat bataie fara drept de apel :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close