FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, în mijlocul unei noi probleme » Mircea Rednic s-a supărat și își vrea banii înapoi! Despre ce sumă este vorba

Mircea Rednic // foto: Gazeta Sporturilor
Mircea Rednic // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2019 09:18

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, dăduse tonul achiziționării de loje pe Național Arena în mijlocul primăverii, doar că lucrurile iau o turnură neașteptată după plecarea Puriului din „Ștefan cel Mare”.

Oficialii clubului și-au pus relațiile la lucru și au reușit să adune 16 persoane fizice și companii care au contractat deja lojele.

Doar că fostul antrenor, supărat pe ceea ce i s-a întâmplat lunea trecută, când a fost demis, vrea să-și retragă banii pentru închiriere! El plătise 24.000 de euro pentru două loje, la inelul I, și-și vrea banii înapoi, informează sursele GSP.ro. 

8.000 €costă cea mai ieftină lojă, prețul crescând până la 12.000 de euro, în funcție de poziționare

27.000 €o costă pe Dinamo chiria pe Arena Națională pentru un meci, excluzând alte costuri de organizare

dinamo face pasul spre arena națională

Dintr-un total de 20 de loje propuse, 16 au fost deja vândute cu contracte semnate. Printre cei care au cumpărat se numără antreprenori, firme de construcții sau auto. Restul de patru loje au fost rezervate și ele la nivel verbal, urmând ca în perioada următoare să se semneze contractele.

„Câinii” estimau că acești bani, plus restul care se vor încasa din biletele vândute pentru fiecare meci, vor acoperi integral chiria pentru cel mai mare stadion din România. 

Vezi și: Anti-Becali, anti-FRF, anti-liniște » Adus pe post de paravan în fața suporterilor, Florin Prunea a intrat deja în gura aripii dure a galeriei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
demolarii
demolarii  •  13 Iunie 2019, 16:50

La cum isi trateaza suporteri, la meciuri vor fi cel mult familiile jucatorilor. Deabia atunci vor fi doar cati spartani au fost la Termopile......

dan_1970
dan_1970  •  13 Iunie 2019, 14:28
Postat de valii_sv pe 13 Iunie 2019, 11:43

Dintr-o data marele dinamovist s-a sucit ! Totul e afaceri baieti ! Nu il mai *** ****** , ca la el totul se rezuma la bani ! Locul in clasament , perlele aduse , jocul prestat , totul facut cu un scop , devalorizarea clubului pentru a-i forta mana lui Negoita sa-si vanda pe doi lei actiunile !

Dar pe suporteri ii tine buzunarul sa umple AN meci de meci? Sa fie si la Dinamo ca la echipele din Anglia, Germania, etc, plin stadionul? La noi e ca la asociatiile de proprietari, toti comenteaza dupa sedinta.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  13 Iunie 2019, 14:05

suna+l pe Prunea si zii ca vrei Manager General ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează