FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA - DINAMO 2-0

DINAMO ÎN PLAY-OUT // "Câinii", puși la zid după înfrângerea cu Astra: "N-a fost nicio strategie! Caută scuze și au explicații ridicole"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 18:06

Astra Giurgiu, formația care a învins-o pe Dinamo sâmbătă seara, 2-0, și i-a aruncat pe "câini" în play-out, a emis astăzi un comunicat în care răspunde acuzațiilor roș-albilor, care s-au plâns de starea proastă a gazonului de la Giurgiu.

"Clubul nostru constată cu mâhnire faptul că persoane din cadrul clubului Dinamo caută scuze şi oferă explicaţii ridicole, acuzând Astra cu privire la nefuncţionarea instalaţiei de degivrare, pe parcursul partidei cu Dinamo!

Instalaţia de degivrare a arenei «Marin Anastasovici» a funcţionat pe întreg parcursul partidei! Mai mult, funcţionează în permanenţă, când temperaturile scad, pornirea acesteia realizându-se automat, lucru cu care nu credem că se pot lăuda prea multe echipe din ţară, inclusiv Dinamo!

Faptul că pe teren s-a depus un strat subţire de zăpadă s-a datorat cantităţii de precipitaţii căzute în timpul partidei, dar, terenul nu a fost nicio clipă îngheţat, iar acest lucru poate fi confirmat de către jucători.

Aşadar nu poate fi vorba despre oprirea instalaţiei, o aşa zisă «strategie» a clubului nostru în acest sens sau alte afirmaţii nefondate «aruncate» în spaţiul public!", se arată pe site-ul oficial al campioanei din 2016.

Imediat după meci, dinamoviștii, prin vocea președintelui Alexandru David, au acuzat în termeni duri starea gazonului de la Giurgiu (detalii, aici).

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (3)
nicolas_blu
nicolas_blu  •  26 Februarie 2018, 01:04

Partida din Serie A dintre Juventus şi Atalanta, contând pentru runda a 26-a, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, de la ora 19:00, a fost amânată din cauza ninsorii abundente care s-a abătut asupra oraşului Torino. Eu locuisc in Torino si va spun ca nu a nins asa tare cum ningea la Giurgiu Dinamo nu trebuia sa intre pe terenul ala !!

924344167623277
Dan Ivan  •  25 Februarie 2018, 20:18

După clasamentul GSP de la această oră 20: .16 eu nu vad dinamo in play out

144641535959663
Iordache Marculetz  •  25 Februarie 2018, 20:12

Pentru aceleasi conditii atmosferice, Juventus-Atalanta nu se disputa.!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează