FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă o veste proastă pentru Dinamo! Liderul echipei, OUT cu Hermannstadt

DINAMO. Ante Puljic (33 de ani, fundaș central), și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Bosnia, iar în această după-amiază a revenit în România.
DINAMO. Ante Puljic (33 de ani, fundaș central), și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Bosnia, iar în această după-amiază a revenit în România.

Articol de - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 18:46 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 19:15

DINAMO. Ante Puljic (33 de ani, fundaș central), și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Bosnia, iar în această după-amiază a revenit în România.

Urmează să efectueze vizita medicală și să se pună la punct cu pregătirea fizică, întârziată din cauza problemelor cu zborul cauzate de măsurile anti-COVID-19.

În orice caz, liderul din defensiva „câinilor” va rata startul sezonului, ceea ce înseamnă o pierdere mare pentru trupa lui Gane, și-așa destrămată. Dinamo reintră în scenă miercuri, 13 ianuarie, cu partida de la Hermannstadt

15 meciuria adunat Puljic în sezonul de toamnă, ratând un singur meci, cu FC Argeș (1-0), din cauza unei răceli

13 partidea strâns Ante ca integralist în actuala ediție

Încă o veste proastă pentru Dinamo! Liderul echipei, OUT cu Hermannstadt

Ratez primul antrenament, dar mă voi pregăti. Ce se va întâmpla, chiar nu știu. Sincer, nimeni nu poate să prevadă ceea ce se poate întâmpla! Cine mai crede în minuni?! Eu mi-aș dori să fie liniște, să se rezolve situația financiară, astfel am avea șanse importante și mari să ajungem în play-off. Am văzut că, dintre foștii coechipieri, unii și-au găsit angajamente, ceea ce înseamnă că au valoare
Puljic pentru GSP.ro, la începutul anului

Garcia, al 14-lea în topul InStat la Dinamo!

Dinamoviștii speră ca măcar Juan Camara să revină la sentimente mai bune față de echipă. Nu doar pentru golul fabulos din meciul cu FC Argeș (1-0), de la mijlocul terenului, dar fostul fotbalist al Barcelonei a dat randament în sezonul de toamnă. A punctat de două ori în 13 meciuri, mai are patru assist-uri. În 7 partide a fost integralist, fiind un titular al echipei atât cu Contra, cât și cu Gane. 

Fotbalistul împrumutat de Jagiellonia a avut un index de 253, fiind al 4-lea în topul de la Dinamo la acești parametri. Vedeta perioadei de mercato, Aleix Garcia a strâns 8 meciuri, însă nu s-a adaptat jocului și nu a impresionat. Fostul fotbalist al lui Manchester City a avut 227 index InStat, fiind al 14-lea în topul „câinilor"! Camara e pe lista Craiovei, Garcia pe cea a unor grupări din LaLiga 2, printre care Girona și Oviedo, unde a ajuns Borja Valle.

Ricardo Grigore, declarații la reunirea lui Dinamo: „Suporterii au spus că sunt alături de noi. Încă trebuie să avem speranțe!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Protest la Dinamo: nu vin la echipă până nu se rezolvă problemele financiare! Ce spune antrenorul Gane

Un fost campion cu Dinamo în era Borcea se dedică religiei: „Când realizezi că ești ticălos, nenorocit, sărac, orb, gol și ai nevoie de salvare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
andrei.f
andrei.f  •  07 Ianuarie 2021, 08:56

Vestea proastă va fi cea a falimentului !

creeperno
creeperno  •  06 Ianuarie 2021, 22:40

Am scapat de penaltyuri atunci

mosh.gerila...
mosh.gerila...  •  06 Ianuarie 2021, 19:57
Postat de gazetadetumbe pe 06 Ianuarie 2021, 19:55

Mosicule,erai baiat salon,ce bakunini visezi?Iar pigul e cu multe clase peste *** de fcsbnuesteaua,samertristi si ***!

Păi, parcă era vorba să ne distrăm / facem panaramă! Doar nu crezi că lumea (bună) intră aici, la „Demisol”, ca să citească articole sportive!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează