FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo știe pe cine vrea în locul lui Ionel Gane! Un antrenor străin, pe lista „câinilor”

Italianul Cristiano Bergodi (56 de ani) este în pole-position pentru a-l înlocui pe Ionel Gane (49 de ani) la Dinamo. +12   FOTO
Italianul Cristiano Bergodi (56 de ani) este în pole-position pentru a-l înlocui pe Ionel Gane (49 de ani) la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 19:47 / Actualizat joi, 11 martie 2021 21:16

Italianul Cristiano Bergodi (56 de ani) este în pole-position pentru a-l înlocui pe Ionel Gane (49 de ani) la Dinamo.

Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, a declarat astăzi că postul lui Ionel Gane nu este în pericol. Cu toate astea, „câinii” se gândesc și la variante pentru viitor. Cristiano Bergodi, ultima dată la CS Universitatea Craiova, ar putea ajunge în sfârșit în Ștefan cel Mare. Italianul a mai fost dorit în alte două rânduri, dar discuțiile nu s-au concretizat.

Cristiano Bergodi, pe lista lui Dinamo

În România, Bergodi le-a mai antrenat pe FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Tg. Mureș, FC Voluntari și CS Universitatea Craiova. Singurul trofeu câștigat a fost în 2007, Supercupa României cu Rapid.

EXCLUSIV Dinamo știe pe cine vrea în locul lui Ionel Gane! Un antrenor străin, pe lista „câinilor”
Cristiano Bergodi


Italianul este recunoscut pentru începuturile bune de mandat, lucru esențial în eventualitatea în care ar prelua-o pe Dinamo, în play-out-ul Ligii 1.

Dinamo, refuzată de Mircea Rednic

Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul lui Viitorul Constanța, a fost contactat de suporterii din programul DDB, pentru a reveni la Dinamo, dar „Puriul” a refuzat propunerea fanilor.

Fanii din Ștefan cel Mare l-au dorit pe Mircea Rednic și în sezonul trecut, când era tehnicianul Politehnicii Iași, dar Ionuț Negoiță l-a numit pe Adrian Mihalcea antrenor principal. Suporterii din programul DDB au încercat să îl convingă pe Rednic să revină la Dinamo, mai ales că echipa trece prin cea mai neagră perioadă din istoria clubului, dar actualul antrenor al Viitorului a refuzat și a transmis că până în vară nu va discuta cu nimeni.

VIDEO Negoiță îl acuză pe Badea: „Picaseră la un acord să-și ia niște spații comerciale prin care să facă niște bănuți”

Citește și alte știri despre Dinamo:

OFICIAL Dinamo își păstrează jucătorii, dar trebuie să-i plătească urgent!

Cosmin Contra a cedat » Acord cu DDB: „S-a negociat, s-au făcut eforturi foarte mari”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  12 Martie 2021, 14:19
Postat de creeperno999 pe 11 Martie 2021, 22:36

Cu Bergodi am termina playoutul pe locul 7

nu stiu ! anul trecut a dus Voluntari pe ultimul loc, aveau 3-4 victorii dupa 20 de etape. apoi la Craiova da, a fost ok, dar acolo a avut lot f bun la dispozitie. noi suntem la nivel de Voluntari acum, din pacate.

mir21
mir21  •  12 Martie 2021, 12:15

Io zic sa va treziti, nu mai visati, un antrenor sanatos la cap sigur nu merge acum la mocicosagul asta de echipa si sef cu *** de bucurica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno999
creeperno999  •  11 Martie 2021, 22:36

Cu Bergodi am termina playoutul pe locul 7

Vezi toate comentariile (4)
Comentează