FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Căpitanul lui Dinamo, interviu tăios: „Ha, ha, cine-l mai crede pe Cortacero?! Altceva e important: am luat o decizie după ședința jucătorilor în vestiar”

Ante Puljic
Ante Puljic

Articol de - Publicat marti, 08 decembrie 2020 09:11 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 09:47

Ante Puljic (33 de ani) a povestit amuzat scurta discuție cu Pablo Cortacero, șeful lui Dinamo, o ultimă uriașă promisiune, dar mai realist e ceea ce transmite „câinilor”, că jucătorii au de gând să încheie împreună 2020.

Dinamoviștii au început săptămâna cu încă o promisiune marca Pablo Cortacero. Din Spania, acționarul majoritar al clubului a dialogat cu diverși jucători, prin intermediul WhatsApp, și i-a anunțat: „Este ultima dată când vă mai promit ceva, dar aveți încredere în mine, vă rog! Miercuri, virez 1,5 milioane de euro, se plătesc toate salariile”.

Jucătorii lui Dinamo, amuzați de promisiunea lui Cortacero

Bineînțeles, vestea s-a propagat, dar a stârnit adevărate hohote de râs printre jucători. Aceasta după ce zilele trecute, fotbaliștii i-au transmis lui Rufo Collado să facă bine să ocolească Săftica și să nu mai vină la antrenamente sau să-i încurajeze în startul meciurilor până când nu vor fi achitat restanțele ce-au ajuns la 3, respectiv 4 luni. 

Ante Puljic a stat de vorbă cu Gazeta Sporturilor și a dat o veste bună suporterilor: din informațiile sale, niciunul dintre jucători nu ar mai părăsi clubul în ultimele trei etape!

- Ante, ai discutat ceva cu acționarul majoritar Pablo Cortacero vizavi de salariile restante? Au apărut informații că va vira 1,5 milioane de euro, cel puțin el susține asta, zilele acestea.
- (râde) „Zilele acestea”. Nu, eu nu am vorbit cu el, ci cu avocatul dânsului, mi-a spus ceva de genul acesta. Dar Diego Fabbrini a discutat cu el și i-a dat asigurări că va plăti. (râde din nou)

- Mai crezi?
- Sincer? Cine mai crede? Dar hai să vedem! Ce să zic?!

- Mai devreme cred că apare Moș Crăciun, nu crezi?
- Cu siguranță, la asta mă gândeam și eu.

- Știi dacă mai pleacă jucători de la Dinamo zilele viitoare? Totul la echipă funcționează după expresia „zilele viitoare”.
- Din ce știu eu, nu e doar o părerea a mea, nimeni nu va mai pleca de la echipă înaintea ultimei partide din 2020. După? Pfff, e greu de spus, dar dacă nu se va schimba ceva în atitudinea patronatului clubului, cu siguranță vor fi jucători care nu se vor mai întoarce.

Ante Puljic: „În primul rând, jucăm pentru fani”

- Tu cum reziști?
- Mă simt mai bine. Am căpătat o răceală și, din start, îți spun că am ieșit negativ la testul făcut zilele trecute. O răceală tradițională, așa mi s-a spus. Oricum, toată echipa am făcut marți testele pentru coronavirus, sper că totul va fi OK.

- Care mai e atmosfera la echipă după trei victorii la rând?
- Am căpătat încredere, în sfârșit, rezultatele bune au sosit. Știi că ți-am mai zis, în plină criză de rezultate, că ne trebuie o victorie care să ne dea energie, iar aceste succese ne-au dat o mare încredere. Singura problemă au fost banii ăia. Dacă nu vin, ne vor distruge! Și nu știu ce va urma după 1 ianuarie 2021.

- Ați mai vorbit cu fanii?
- Tot respectul, mare respect pentru ceea ce fac. Au arătat încă o dată că ne susțin necondiționat, că ne dau putere, iar noi apreciem enorm ceea ce fac. Noi chiar am avut o ședință a noastră, a jucătorilor, și am promis să dăm totul pentru ei, pentru acei oameni care vin să cânte în fața hotelului, care ne trimit mesaje de încurajare, care plătesc, practic, din banii lor diverse prime pentru noi. Și tocmai de aceea, cât vom mai fi la Dinamo, o să ne depășim ca să învingem pentru ei. O facem pentru ei și pentru Dinamo.

Ante Puljic: „Mai rezist, dar nu știu cât”

- Ai planuri de vacanță, de Sărbători?
- În primul rând, vreau să ajung în Croația, lângă familie, să mă odihnesc. Nici nu vreau altceva. Acesta este cadoul meu de Crăciun, pe care mi-l doresc. Ca-n melodia aceea: All I want for Christmas is family.

- După ce vei face?
- Habar n-am. Nu știe nimeni de la echipă, nu știu câtă încredere mai există. Dacă nimic nu se va schimba, iar promisiunile nu se transformă în realitate, va fi dificil și pentru mine să mai continuu. Rezist, dar chiar nu știu cât.

3 etapemai au roș-albii de disputat în 2020: cu Poli Iași (a), CFR Cluj (a) și Clinceni (d)

12 meciuria jucat stoperul de 33 de ani în acest sezon pentru Dinamo

VIDEO. Cât câștigă șeful Centrului de Copii și Juniori la Dinamo. Emil Ursu, neplătit de jumătate de an!

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cosmin Contra, despre noul antrenor al lui Dinamo: „Foarte bine! A lucrat 3 ani cu mine”

Informații de culise » Cine a aranjat întâlnirea dintre Ludovic Orban și dinamoviști: „Sunt prieteni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
mehighms
mehighms  •  09 Decembrie 2020, 08:59
Postat de valiomanid pe 08 Decembrie 2020, 12:21

Cum sa publici un interviu in care Puljic spune ca nu a vorbit , nici macar pe Whatsapp, cu Cortacero in conditiile in care ieri ai facut alt articol in care ai spus ca Pulijic a primit mesaj pe Whatsapp?

stii sa faci diferenta intre mesaj si vorbit?

ang3ldev1ls
ang3ldev1ls  •  08 Decembrie 2020, 20:12

Maine vor ajunge banii spaniolului la club si se vor bate cu banii turcului. Va fii o batalie stelara!

valiomanid
valiomanid  •  08 Decembrie 2020, 12:21

Cum sa publici un interviu in care Puljic spune ca nu a vorbit , nici macar pe Whatsapp, cu Cortacero in conditiile in care ieri ai facut alt articol in care ai spus ca Pulijic a primit mesaj pe Whatsapp?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează