FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ioan Andone le face o promisiune „câinilor”: „Sigur că mă voi implica”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2020 10:33

Ioan Andone (59 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, și-a îndreptat atenția către problemele cu care se confruntă fostul său club. 

„Fălcosul” a răspuns sincer atunci când jurnaliștii l-au întrebat dacă ar avea potența necesară pentru a susține de unul singur Dinamo, însă afirmă că e dispus oricând să ajute financiar clubul din „Ștefan cel Mare”. 

„Eu nu am bani să susţin un asemenea club. Am bani pentru mine şi familia mea, dar să am bani să susţin Dinamo… nu te bagi, dacă ştii că nu ai bani. Aici nu trebuie să investeşti un an, trebuie să investeşti cinci ani de zile ca să poţi să asiguri un viitor la un club ca Dinamo. 

Dacă e să ajut, sigur că mă voi implica, chiar și cu bani”, a declarat Andone, la TV Telekom Sport. 

DDB SE IMPLICĂ ÎN CONDUCEREA LUI DINAMO

Suporterii „câinilor” au strâns suma de 100.000 de euro și au mers la Ionuț Negoiță. Finanțatorul „câinilor” a negociat și acceptat să vândă 10% din acțiunile sale. Acum, Negoiță mai are 83% din acțiunile clubului, de care speră să scape cât mai repede.

Mai mult, fanii susțin că au un plan bine pus la punct și i-au transmis lui Negoiță că vor mai cumpăra acțiuni pe măsură ce mai multe persoane se vor alătura programului.

VIDEO // Dumitru Dragomir vorbește despre situația la zi de la Dinamo

+18 FOTO

DINAMO - FCSB // OFICIAL Dinamoviștii au anunțat unde se joacă Derby de România: „A fost solicitarea boardului DDB”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  07 Februarie 2020, 07:51

Dacă Andone poate de ce nu o face si alti ,de ce Mircea Lucescu este atât de indiferent dansul a mai ajutat o data pe Dinamo!Dar acum nu inteleg ce are cu Dinamo , indiferenta dansului vizavi de Dinamo de echipa National nu o inteleg !!!Dansul poate ajuta si Nationala , mă doare vă rog uitati-va pe cine are Nationala Olandei in Staf ce antrenori au , de aceea uni spun ca suntem deoarte !

394966434424757
Mihai Dinu  •  04 Februarie 2020, 16:34

Iar ati luat o cu banii, cu suporterii, cu Nagoita, cu vanzarea, cu intrebari de la ´ fosti´ cu bagatul batului prin gard ( ati uitat de salarii, sau urmeaza!?) mai fratilor, analizati mai echipa cum a jucat, aportul jucatorilor, strategia abordata de antrenor indeosebi ca se venea dupa pauza de iarna!

demolarii
demolarii  •  04 Februarie 2020, 16:24

Dacă I Andone lucrează benevol, evaluat la salarul minim de antrenor pentru Liga I , munca lui poate fi evaluată ca și aport la capital. Are loc, și dacă rămâne Uhrin principal... poate fi președinte, sau sa coordoneze activitatea astfel încât un tânăr de 17 ani sa poata debuta anual in prima echipă....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează