FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Crăciunescu n-a mai răbdat, după ce a văzut declarațiile lui Rednic: „Hai, mă, ne lași? Cum să spui asta?”

Ion Crăciunescu, în momentul intervenției despre Contra  // foto: captură DigiSport
Ion Crăciunescu, în momentul intervenției despre Contra // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 13:04 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 13:32

Fostul arbitru Ion Crăciunescu (71 de ani) a intervenit în conflictul dintre Mircea Rednic și Cosmin Contra. „Puriul” a declarat despre Contra că „nu e dinamovist, la cum s-a comportat. Nu poți să spui că e dinamovist, un antrenor care acceptă jucători cu acele salarii”. 

Joi, Mircea Rednic, actualul antrenor principal al lui Dinamo, l-a atacat pe Cosmin Contra, cel care a condus echipa la începutul sezonului trecut:

Contra nu e dinamovist, la cum s-a comportat. Nu poți să spui că e dinamovist, un antrenor care acceptă jucători cu acele salarii. Tu îți ceri banii... Toți muncim, dar, dacă tu chiar iubești un club, faci și tu sacrificii. Cum să fie nevinovat? Și «Salvatorul» e nevinovat, și «Iuda» e nevinovat, toată lumea e nevinovată. Numai Rednic e vinovat

Ion Crăciunescu a răbufnit după declarațiile lui Mircea Rednic

În apărarea lui Contra a sărit Ion Crăciunescu. Fostul arbitru a lăsat de înțeles că este ilogic ca cineva care a lăsat un post la UEFA (n.r. - de observator tehnic) pentru a veni la Dinamo să fie acuzat că nu ar fi dinamovist adevărat.

„Să acuzi un om care e la UEFA și lasă postul de la UEFA pentru unul în România? Frate, tu să spui că ăla nu e dinamovist? Hai, mă, ne lași? Ne lași? Unde e fotoliul mai cald decât la UEFA și un câștig extraordinar? Toată lumea își dorește să fie acolo. El a dat acel fotoliu și acum tot în el se aruncă...”, a spus Crăciunescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Contra a renunțat greu la bani

Contra a revenit la Dinamo în august 2020, ademenit de proiectul spaniol din „Ștefan cel Mare”, însă a plecat la începutul lui decembrie din cauza problemelor financiare și a rezultatelor slabe. Neplătit în acea perioadă, Contra a cerut inițial 80.000 de euro pentru a renunța la litigiu. În martie 2021, „Guriță” a acceptat până la urmă 40.000 de euro, bani în care intrau și datoriile pentru preparatorul Javi Reyes.

VIDEO. Cosmin Contra, învinuit pentru haosul de la Dinamo: „Miros țeparii de la distanță”

Mai multe știri despre Dinamo: 

Bonetti, ironizat de Dinamo: „Cere să fie repus în funcție. Poate vrea să facă tandem cu Rednic” + Probleme cu revenirea lui Răducioiu

Gaz Metan - Dinamo » Liga 1 revine: echipe probabile

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
1745flo
1745flo  •  15 Octombrie 2021, 18:16

Atunci de la Dinamo de ce a plecat la jumătatea campionatului la nationala? Las-o că măcăne nea Crăciun!A plecat de la uefa ca i-au promis spaniolii salariu mare, nu 4-5000/lunar cât da forul european!

talpaiadului
talpaiadului  •  15 Octombrie 2021, 16:44

Mda, amandoi au in felul lor dreptate. Craciunescu a interpretat mot a mot declaratia aia, pe cand Rednic de fapt nu a vrut sa spuna ca ceilalti including Contra nu ar fi dinamovisti, ci sa sublinieze faptul ca e dinamovist si el. Exemplul cu Contra este corect pana la urma, e adevarat ca Gurita a venit cu sufletul deschis la Dinamo si a muncit acolo, dar dupa aceea, cand spaniolii s-au dovedit a fi niste escroci, a tras de banii aia care era clar ca nu exista. Contra a gresit in primul rand cand s-a asociat cu sleahta lui Cortacero si in al doilea rand cand a tras de bani desi vina pentru situatia respectiva era mai mult a lui decat a clubului Dinamo.

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  15 Octombrie 2021, 16:31

De ce ștergeți ma comentarii despre fapte reale cu poarta de intrare in Timișoara ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează