FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Continuă șarada la Dinamo! Ionel Gane a primit o nouă promisiune, dar nu de la Cortacero: „Mi-au zis că vineri” » Vestea bună a zilei

Ionel Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, spune că Dorin Șerdean și Cornel Țălnar i-au promis că până vineri vor fi achitate restanțele salariale pentru lunile august și septembrie.
Ionel Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, spune că Dorin Șerdean și Cornel Țălnar i-au promis că până vineri vor fi achitate restanțele salariale pentru lunile august și septembrie.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 19:41 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 20:23

Ionel Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, spune că Dorin Șerdean și Cornel Țălnar i-au promis că până vineri vor fi achitate restanțele salariale pentru lunile august și septembrie.

Ionel Gane a rămas la Dinamo, dar răbdarea îi este pe sfârșite. Antrenorul a primit o nouă promisiune din partea conducătorilor. Șerdean și Țălnar i-au transmis că două salarii vor fi plătite, dar că banii nu vin neapărat de la Cortacero. Vestea bună a zilei este că s-a găsit suma necesară pentru achitarea testelor Covid-19.

Situația de la Dinamo, din perspectiva lui Ionel Gane

„Nu mai credem nimic, ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni a fost o bătaie de joc din partea lui Cortacero. A fost josnic. A spus de fiecare dată că plătește, a zis că până pe 1 ianuarie vor avea jucătorii banii în cont. Le-a dat mesaje private, le-a promis asta. 

Eu am avut o discuție cu Dorin Șerdean și Cornel Țălnar. Ei ne-au spus că până la sfârșitul săptămânii vor plăti ceva, unul sau două salarii. Nu știu de unde vin banii. Dacă nu se întâmplă asta, nu cred că de la Cortacero. E foarte grav dacă nu intră. Nu știu ce decizie vom lua. Există o stare mare de îngrijorare. Băieții au rămas fără bani de sărbători, lucrurile nu mai pot continua așa”, a declarat Ionel Gane, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Dinamo a găsit bani pentru testele Covid-19

Medicul Liviu Bătineanu a părăsit-o din nou pe Dinamo. La rugămintea jucătorilor, ia în calcul să rămână până vineri, pentru a vedea dacă promisiunea conducerii e respectată. 

„Ni s-a confirmat că marți vom face testul Covid-19. Înseamnă că s-au plătit banii pentru aceste lucruri. Mi-au spus asta Dorin Șerdean și doctorul Bătineanu. El a plecat, l-am rugat să rămână până vineri. Dacă se plătește ceva, poate să rămână. E și în situația în care nu are medicamente, multe lucruri pentru noi. Am înțeles că îi vor achita și lui.

Avem masă asigurată după antrenamente, avem strictul necesar. Problema e că pleacă angajați, pleacă oameni din club, nu doar jucători. Deocamdată, la bucătărie își fac treaba. Din ce știu eu, angajații au mai primit câte un salariu. Nu au restanțe de 5 luni”, a mai spus Gane. 

VIDEO. Ricardo Grigore, declarații la reunirea dinamoviștilor: „Suporterii au spus că sunt alături de noi. Încă trebuie să avem speranțe!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Ante Puljic a răbufnit la adresa conducerii lui Dinamo: „Știe cineva că Nemec evoluează cu două coaste rupte, că Anton joacă doar cu injecții și Grigore are probleme cu glezna? Faceți rost de bani!”

Paul Anton ar putea pleaca de la Dinamo! „Acum am primit mesaj” » Oferta primită de „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cartonasdelagsp
cartonasdelagsp  •  05 Ianuarie 2021, 07:49

Miau!

bubunika
bubunika  •  05 Ianuarie 2021, 05:01

La matineu!

legendavisinie
legendavisinie  •  04 Ianuarie 2021, 22:40
Postat de dubluv pe 04 Ianuarie 2021, 22:38

in fotbal exista viata dupa moarte, prietene. Veti pleca din nou de jos si veti ajunge inapoi in prima Liga. Sunt prea multi dinamovisti in tara ca sa nu reusiti. Daca Rapid cu cei 3000 de suporteri ai sai a reusit sa ajunga cu o echipa in a 2a liga si inca vreo 3 prin ligiile 3 si 4, nu vad de ce voi nu ati reusi. Hai, bafta!

Rapidul a avut aproape 40.000 de spectatori, la un meci din liga a 4-a.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează