FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Punctul în care Ionel Gane nu mai rabdă: „Rămâne alt obiectiv, cu altcineva pe bancă” + ce spune despre Camara și Aleix Garcia

Ionel Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, spune că nu va mai continua pe banca tehnică, în condițiile în care jucătorii vor continua să plece.
Ionel Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, spune că nu va mai continua pe banca tehnică, în condițiile în care jucătorii vor continua să plece.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 19:41 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 21:14

Ionel Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, spune că nu va mai continua pe banca tehnică, în condițiile în care jucătorii vor continua să plece. 

Ionel Gane crede că lotul pe care îl are acum la dispoziție este unul de play-off. Antrenorul lui Dinamo va primi întăriri zilele viitoare. Juan Camara (26 de ani) și Aleix Garcia (23 de ani) vor reveni zilele viitoare în România, dar au trimis un ultimatum. Dacă banii promiși vineri nu intră, vor căuta alte variante. 

Juan Camara și Aleix Garcia revin la Dinamo

„Vă spun situația lui Camara. Am vorbit cu el, a vorbit și Rufo Collado. O să întârzie și o să ajungă marți în București. El și Aleix Garcia și-au exprimat clar punctul de vedere. Vor să rămână în continuare la Dinamo, dar nu în condițiile actuale de nesiguranță. Îi aștept de miercuri la pregătire. 

Rufo Collado mi-a spus că lucrurile se vor rezolva din partea spaniolilor. Sper să vină miercuri. Aleix e accidentat, a ieșit cu o entorsă în meciul cu CFR, dar nu e o problemă gravă. Îl aștept și pe Puljic marți după-amiază. A avut probleme cu zborul, niște restricții provocate de Covid-19”, a declarat Ionel Gane, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Dinamo își poate pierde jucătorii

„Sigur că sunt ofertați, dar niciunul nu mi-a spus că pleacă. Au depus multe notificări, memorii, așteaptă să vadă dacă lucrurile devin mai bune. E foarte greu și pentru mine dacă pleacă toți. Cine vine acum la Dinamo? În condițiile în care ai creat o omogenitate, o echipă care arată bine. Dacă pleacă 4 jucători de bază, atunci nu rămâne decât alt obiectiv și cu altcineva pe bancă. E clar că toți se gândesc să plece, nu mai putem continua așa”, a mai spus Ionel Gane. 

VIDEO. Ricardo Grigore, declarații la reunirea dinamoviștilor: „Suporterii au spus că sunt alături de noi. Încă trebuie să avem speranțe!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Ante Puljic a răbufnit la adresa conducerii lui Dinamo: „Știe cineva că Nemec evoluează cu două coaste rupte, că Anton joacă doar cu injecții și Grigore are probleme cu glezna? Faceți rost de bani!”

Paul Anton ar putea pleaca de la Dinamo! „Acum am primit mesaj” » Oferta primită de „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează