FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionuț Negoiță, ultimele detalii de la negocierile cu spaniolii: „Banii n-au intrat, m-am întâlnit cu suporterii”

Ionuț Negoiță +31   FOTO
Ionuț Negoiță

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 22:14

Ionuț Negoiță, actualul patron al lui Dinamo, a oferit ultimele detalii despre stadiul în care se află negocierile cu Juan Jose Melero Marin și Pablo Cortacero, omul care și-ar dori să cumpere clubul.

Banii n-au intrat nici astăzi, din păcate. Noi am făcut tot ce era de făcut, inclusiv acel contract de garanție. Trebuia să primim banii până pe data de 5 iunie. Banii încă nu au venit. Am avut o întâlnire cu suporterii, le-am spus despre ce este vorba și le-am spus să fie pregătiți. Le-am spus că, în cazul în care acești oameni nu realizează ce au promis, trebuie să-și asume preluarea lui Dinamo. Cam aici suntem în acest moment. 

Au tot fost discuții cu spaniolii. Nu știu cât de real e ce au spus, rămâne de văzut. Dânșii mai vorbeau de o garanție de 10 milioane de euro, pe care încă nu am văzut-o. Suporterii sunt pregătiți să intervină în cazul în care acei bani nu s-ar plăti. Ei ar trebui să găsească soluții pentru a acoperi și banii de taxe”, a spus Negoiță, la emisiunea „Digi Sport Special”, de la Digi Sport. 

„Din verificările noastre și din informațiile pe care le avem, cei cu care suntem în discuții sunt persoane credibile. Întodeauna am sperat și continuă să sper” - Ionuț Negoiță

Negoiță îi răspunde lui Crăciunescu: „Are forța să-și dea cu părerea. Să vină, îi dau tot pachetul”

Ionuț Negoiță a ținut să-i răspundă fostului arbitru Ion Crăciunescu, cel care-l criticase pe finanțatorul „câinilor” pentru că „ar ezita să le dea clubul suporterilor”.

„Le-am spus suporterilor că le dau tot clubul, văd că ei vor să ia clubul pe bucăți. Ei sunt la curent cu ce se întâmplă, sunt în discuții cu cei din conducerea clubului. Le-am spus: „Oameni buni, asumați-vă, nu vă mai feriți”. Unii spun că «de ce trebuie să îi dea bani lui Negoiță. Le-am zis să le dau toate acțiunile». 

Am văzut ce a spus Ion Crăciunescu. Eu vreau să mă retrag, dar nu cumpără nimeni. Mă deranjează când unii doar vorbesc. Când au nelămuriri, să mă sune! Să vină el, îi dau tot pachetul majoritar. Văd că are forța să-și dea cu părerea, poate are și forța să facă diverse lucruri. Sunt atacat pe nedrept”, a mai spus Negoiță. 

VIDEO. Ce caută dinamoviștii într-un investitor: „Întâi salvează clubul, apoi vrem performanțe”

+27 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV. El e cumpărătorul real al lui Dinamo: Pablo Cortacero, omul din spatele lui Melero Marin

Ion Crăciunescu, răbufnire la adresa lui Ionuț Negoiță: „Pleacă, frate! De ce mai stai?” » Soluția găsită pentru salvarea clubului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  11 Iunie 2020, 15:28

Miroase din ce in ce mai a mort si ingropat. Fratii Negoita au luat pe Dinamo cu intentia de a construi in Parc blocuri. Echipa urma sa zboare pe baza Olimpia, la mana lui Negoita primarul. N-a mers. Apoi a tot "imprumutat" clubul, cu dobanzi mari. Bancruta frauduloasa la insolventa, iar Danut Lupu spune ca jumatate din baza de la Saftica a cumparat-o tatal celor 2 Negoita. Si cate or mai fi...

514091889218839
Mihai Buzea  •  11 Iunie 2020, 12:00

CERSETORI si PROSTI !Grija lor este tot becali si fcsb= STEAUA.

felix_grandet
felix_grandet  •  11 Iunie 2020, 08:00
Postat de nojoke pe 11 Iunie 2020, 00:32

JENIULE..CHIAR NU NE DAM SEAMA CINE ESTI.. :))))))))))

E căpiat. Își zbiară disperarea acum, fiindcă stie că de duminică nu mai poate intra pe aici de rușine. O să îl mai vedem la toamnă, după desființarea FîCîSîBî-ului, să ne anunțe că el nu a ținut niciodată cu FC FCSB. :)) Lașitatea și prostia sa e fără pereche. Nici măcar în rândul gigistilor nu găsești un alt asemenea specimen: prostie pură, delir și frustrare maximă.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează