FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo își poate pierde gratis cel mai important jucător » O echipă îl dorește insistent

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 19:32

Dinamo poate pierde mai mulți jucători în această vară, însă unul dintre ei poate pleca gratis.

E vorba de căpitanul Antun Palici, căruia îi va expira înțelegerea cu formația din Ștefan cel Mare la finalul acestui sezon. Mijlocașul de 28 de ani poate ajunge la Legia Varșovia, scroe futbol.pl.

De altfel, aceeași publicație a scris și în urmă cu o lună că formația din Varșovia e interesată de serviciile croatului. Pe lângă faptul că e căpitanul echipei, Palici e și unul dintre cei mai buni pasatori ai echipei, cu 10 mingi decisive.

29 de apariții
a avut Palici în acest sezon pentru Dinamo, reușind să înscrie și un gol

1.000.000 €e cota de transfer a lui Palici, conform transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
896192067117678
Nello Milano  •  07 Mai 2017, 01:11

Prostie marca Negoita-Danciulescu ! Cum dracu' sa nu-l convingi sa semneze un contract modic pe 1 an și apoi sa-l vinzi măcar sa scoți cât ai cheltuit cu el dacă nu mai mult !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează