FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Unde a ajuns să joace Isma Lopez, fundașul adus de Cortacero la Dinamo

Isma Lopez (31 de ani), fostul fundaș stânga de la Dinamo,a semnat cu Racing Santander, echipă din al treilea eșalon fotbalistic al Spaniei. +35   FOTO
Isma Lopez (31 de ani), fostul fundaș stânga de la Dinamo,a semnat cu Racing Santander, echipă din al treilea eșalon fotbalistic al Spaniei.

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2021 17:29 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 18:25

Isma Lopez (31 de ani), fostul fundaș stânga de la Dinamo,a semnat cu Racing Santander, echipă din al treilea eșalon fotbalistic al Spaniei. 

Dinamo a pierdut toți jucătorii spanioli pe care i-a adus managementul roș-albilor, tranzacții validate de Pablo Cortacero, Rufo Collado și Cosmin Contra. Dacă venezuelanul Alex Gonzalez a semnat cu Malaga (Segunda Division), ibericii și-au găsit și ei repede echipe: Aleix Garcia (Eibar, LaLiga), Borja Valle (Oviedo, Segunda Division), Rene Roman (Atletico Baleares, liga a treia spaniolă), Tomas Mejias (Ankaraspor, liga secundă turcă), în timp ce Juan Camara așteaptă rezilierea contractului pentru a semna cu U Craiova, via Jagiellonia, de care aparține. 

Isma Lopez, în al treilea eșalon din Spania

Fundașul Isma Lopez a plecat în primul lot din România și s-a înțeles cu Racing Santander. Club care a ajuns tocmai în liga a treia, fiind pe locul 5 în Grupa 2.

8 meciuria jucat Isma Lopez pentru Dinamo, în acest sezon

VIDEO Cornel Dinu îl atacă pe Pablo Cortacero: „Nu credeam că poate exista un asemenea personaj”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, interviu exploziv: „Eu susțin încă Dinamo, substanțial! Da, de ce vă miră?” » Vrea să se înscrie în DDB!

Jucătorii lui Dinamo uimesc un rival: „E greu de înțeles” » Ce a remarcat la formația alb-roșie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno290
creeperno290  •  01 Februarie 2021, 22:47

Andrei Radu e mult peste el

pain89
pain89  •  01 Februarie 2021, 19:15

pacat ca putea juca la un nivel mai inalt de liga a 3-a

Vezi toate comentariile (2)
Comentează