FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Jerry Gane, uluit după discuția cu Pablo Cortacero: „M-am simțit ca-n «Nea Mărin miliardar». Credeam că am vedenii”

Ionel Gane este foarte apreciat și iubit de către jucătorii lui Dinamo
Ionel Gane este foarte apreciat și iubit de către jucătorii lui Dinamo

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 13:36 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 14:24

Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo, a povestit cu umor, dar și cu amărăciune, cum a decurs dialogul său cu Pablo Cortacero: „M-am simțit ca-n «Nea Mărin miliardar», nu știam dacă e adevărat sau am vedenii”.

„Câinii" au intrat în vacanță, reunirea echipei fiind prevăzută, oficial, pe data de 3 ianuarie 2021. Rămâne de văzut cine se va prezenta la Săftica atunci, întrucât jucătorii au amenințat că vor boicota antrenamentele, în cazul în care nu vor primi cel puțin un salariu restant. Roș-albii au ajuns să aibă patru, chiar cinci salarii restante.

DINAMO. Jerry Gane s-a întâlnit cu Pablo Cortacero

Ionel Gane a plecat ieri către Craiova, orașul natal, acolo unde-i locuiește familia. Antrenorul care a rămas să ajute la supraviețuirea lui Dinamo a avut și el o întrevedere cu Pablo Cortacero, una care l-a uluit, inițial, pe fostul atacant. 

„Grav este faptul că nu știi ce se poate întâmpla de pe o zi pe alta. Le-am zis băieților că reunirea e pe 3 ianuarie, le-a transmis să aibă grijă de ei, Sărbători fericite și cam atât. Mai mult nici nu aveam ce să le transmit, pentru că nu știu nimic administrativ. M-am întâlnit cu Pablo Cortacero, luni, a doua oară în viață, cred că ne mai văzusem în august sau în septembrie. Inițial, m-am simțit ca în «Nea Mărin miliardar», scena aceea cu Veta, cu Amza Pellea, nu știam dacă am vedenii sau omul e adevărat. Cinci minute am vorbit, ne-am salutat, am schimbat câteva vorbe", a rememorat „Jerry" Gane.

„Mi-a zis: «Știu că v-a fost greu, că e o situație dificilă». I-am replicat imediat: „Degeaba spui că știi, că nu știi! Toate promisiunile tale neonorate au stricat tot, păcat". „Da, dar am venit să reglez lucrurile, uite fac mărire de capital, 5 milioane de euro, voi plăti salariile", mi-a mai transmis. 

«Mi-aș dori să le pui în ordine, dar nimeni nu mai crede! E nevoie de fapte ca să-ți recâștigi credibilitatea. E nevoie de timp și de fapte, e păcat la ce s-a ajuns», i-am spus. OK, eu sunt de părere că a greși este omenește, îți poți cere scuze, dar este urât ce s-a întâmplat, cu promisiuni neonorate, cu minciuni, zi de zi, săptămână de săptămână. Până la urmă, sincer, era mai bine invers: să vină banii, nu el! Situația este la fel de confuză. Băieții merită felicitați pentru eforturile incredibile depuse în ultimele luni, neplătiți, duși cu vorba, să țină echipa. Cel mai supărător este că Dinamo chiar ar fi putut ajunge în play-off, trebuie doar liniște și promisiuni onorate", a dezvăluit antrenorul pentru Gazeta Sporturilor.

„Cortacero s-a întâlnit cu reprezentanții DDB, fanii ne-au sprijinit foarte mult. E meritul băieților care au vândut bilete că Dinamo supraviețuiește. Sper să ajungă la un deznodământ fericit și să plătească munca pe care au depus-o toți. Poate va fi un miracol" - Ionel Gane, antrenor Dinamo

7 punctea strâns Dinamo cu Gane antrenor, după ce Cosmin Contra a părăsit echipa: victorii cu FC Argeș (1-0) și cu Poli Iași (4-1), eșec cu CFR Cluj (0-2) și remiză cu Clinceni (1-1)

VIDEO. Andrei Gerea, reacție dură după scandalul de la RIN: „Este inadmisibil!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Pablo Cortacero a vorbit, după bătaia de la Rin: „Au venit la birouri amenințându-ne și țipând”

Ionuț Negoiță, furios după bătaia acționarilor lui Dinamo la Rin! Hotărâre radicală: „De azi, nu de la anul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
sibelius
sibelius  •  23 Decembrie 2020, 14:31
Postat de sadikul pe 22 Decembrie 2020, 18:01

Bah prostule daca da dinamo faliment multi dintre noi n-o sa ne mai intereseze fotbalul din romania (cu r mic ca asa vreau eu ) ...tu cum o sa mai castigi 2000 de euro din hatereala ??? Te dau astia afara de la gsp =))))))))

Voi care? Aia 300 care merg pe stadion sau cei 3-4 cu 10 clone care bantuie pe aici?

danut1971
danut1971  •  22 Decembrie 2020, 20:18
Postat de Catalin Tutuman pe 22 Decembrie 2020, 18:29

auzi antrenor jery ganea..:))))vai mama voastra de boschetarii romaniei ...voi faceti greva foamei acolo la marele club si vreti figuri stadioane si milioane euro..cine va baga in seama:))))

*** *** esti tu si fcsbeul tau bgigistule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandhit
grandhit  •  22 Decembrie 2020, 19:06
Postat de sadikul pe 22 Decembrie 2020, 18:01

Bah prostule daca da dinamo faliment multi dintre noi n-o sa ne mai intereseze fotbalul din romania (cu r mic ca asa vreau eu ) ...tu cum o sa mai castigi 2000 de euro din hatereala ??? Te dau astia afara de la gsp =))))))))

simplu,voi nu iubiti dinam990op ci doar urati Steaua din liga 1. atata timp cat nu dispare Steaua din liga 1,voi tot aici o sa fiti.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close