FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a pierdut în Antalya, 0-2 cu Olimpia Ljubliana

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 februarie 2011 19:19

Dinamo a jucat astăzi  un meci amical cu Olimpia Ljubljana, echipa de pe locul 7 în campionatul sloven, la finalul turului. "Cîinii" ai jucat însă dezamăgitor şi au pierdut cu 2-0, golurile slovenilor fiind marcate de Vrsic, fostul jucător al Timişoarei, şi Jovic.

Antrenorul Ioan Ando ar fi vrut să amîne partida pentru 13 februarie, cînd i se vor întoarce 7 jucători de la loturile naţionale, dar slovenii  au refuzat pentru că vor pleca din Antalya în zilele viitoare

Iată echipa cu care Andone a început meciul: Bălgrădean - Rubio, Ioniţă, Crişan, Bordeanu - Stănescu, Mărgăritescu, C. Munteanu, V. Munteanu - Ţucudean, Dănciulescu (cpt.)
Rezerve: Dolha, Crăciun, Mărmăneanu, Scărlătescu, Pătraşcu, Păun, Murilo Dos Santos, Luan Alves de Almeida, Leonardo Brum, Islony Richards da Silva, Carlos Gabriel Martins, Geovani Bruno Carvalho

Tehnicianul dinamovist a testat şi 5 brazilieni, în frunte cu atacantul Carlos Martins, propuşi de la o selecţionată a sud-americanilor, aflată în cantonament în Turcia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
eagleye
eagleye  •  08 Februarie 2011, 22:08

Toti prostii comenteaza pe aici. Lasati-l pe Danciu in pace. IAr Vladut joaca destul de bine si chiar nu ma asteptam.

ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  08 Februarie 2011, 20:02

A venit Carvalho la Dinamo ba :))

ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  08 Februarie 2011, 20:01

daca nu mai joaca astia de la nationala, normal ca pierdem si cu Sabotul Rasnov... o greseala a lui Andone a fost titularizarea lui Balgradean ...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează