FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo joacă sîmbătă împotriva unei echipe formată din jucători brazilieni liberi de contract

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2011 12:57

Criza financiară îi determină pe şefii lui Dinamo să găsească soluţii extreme. "Căinii" au invitat o selecţionată de jucători brazilieni liberi de contract în România, pentru un amical, promiţîndu-le că îi va păstra pe cei care vor impresiona.

Meciul se va disputa sîmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul din Ştefan cel Mare. Accesul suporterilor este gratuit la tribune, peluzele fiind închise.

În iarna trecută, echipa pregătită pe atunci de Ioan Andone a disputat cîteva amicaluri avînd în componenţă jucători brazilieni liberi de contract veniţi în Antalya pentru a-şi căuta echipă. Ca şi acum, dinamoviştii au promis că vor lua mai mulţi fotbalişti dintre cei pe care i-au testat, dar nici unul nu a mai ajuns în Ştefan cel Mare.

Oficialii dinamovişti se laudă chiar că jucătorii care vor veni pentru amicalul de sîmbătă au jucat în prima ligă braziliană pînă să rămînă liberi de contract, dar majoritatea sînt fotbalişti tineri, care au evoluat la echipe mici din diviziile inferioare şi campionatele regionale.

Iată lotul echipei FC Zico 10, pregătit de Leandro Rodriguez da Costa:
ARTHUR Pedro de Oliveira Barroso
PEDRO Henrique de Melo Paula
CAUET Roberto Carvalho
ARNALDO Gonzaga Goncalves Jr.
GLAUBER Arce Silva Carioca
WILLIAN Fernandes Santos
VINICIUS Justino Calamari
ALEXANDRE de Araujo Castilho
ELTON Aparecido Crepaudi Morelato
NELIO Jose Lopes Rodrigues
MORAES Luis Felipe Ferreita
RICARDO Grahl
CALVANO Felipe da Silva
MATHEUS de Souza Santos
WALLISON Iago de Oliveira
LEONARDO Araujo
NUNES Felipe Munsin
SAMPAIO Daniel Nogueira
MELLE Sergio Roberto Jr.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ciupi0812
ciupi0812  •  14 Iulie 2011, 06:50

partida trebuie urmarita de toti presedintii amatori de jucatori liberi de contract. adica de toti presedintii ligii bezmitice.

imperator
imperator  •  14 Iulie 2011, 06:53

Foarte tare , numai meciuri tari isi alege dinamo....:))

valuc
valuc  •  13 Iulie 2011, 16:04

La asa "amicaluri", asa "succesuri"...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează