FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se retrage din fotbal după 21 de minute la Dinamo: „S-a accidentat azi” » Verdict CRUNT!

Articol de , - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 17:34 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 20:19

Joseph Akpala (34 de ani), noul „vârf” al lui Dinamo, s-a accidentat grav și are șanse mici să mai revină pe gazon.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Akpala a suferit o ruptură a tendonului ahilean. Nigerianul s-a accidentat la antrenamentul din această dimineață, fiind vorba, de fapt, de o recidivă. 

Atacantul nu a fost nici măcar rezervă în ultimele două meciuri, tocmai din cauza acestei probleme. Astfel, la 34 de ani, Joseph se gândește serios să-și agațe ghetele în cui, având în vedere și performanțele modeste din ultimele sezoane.

"Jucătorul nostru a efectuat o investigație amănunțită în cursul acestei zile. RMN-ul arată o leziune a tendonului ahilean", a declarat medicul Liviu Bătineanu pentru fcdinamo.ro.

Se retrage din fotbal după 21 de minute la Dinamo: „S-a accidentat azi” » Verdict CRUNT!

21 de minutea jucat Akpala pentru Dinamo, în eșecul cu Academica (1-3)

12 etapeau trecut de când atacanții dinamoviști nu au mai marcat în L1

3 goluriare Dinamo în ultimele 11 etape

Mihai Eșanu, back in business

Totuși, „câinii” primesc și o veste bună. Mihai Eșanu (22 de ani, portar), accidentat la naționala de tineret (probleme musculare), va reveni miercuri la antrenamente.

Astra - Dinamo 0-0 » Scenariu horror după revenirea lui Uhrin: „câinii” pe ultimul loc! Clasamentul LIVE
PLAY-OUT
Astra - Dinamo 0-0 » Scenariu horror după revenirea lui Uhrin: „câinii” pe ultimul loc! Clasamentul LIVE

Autoportretul lui Joseph Akpala

Africanul cu cetățenie belgiană nu mai jucase un meci oficial de 13 luni până la transferul la Dinamo, iar ultima sa reușită a fost semnată pe 1 decembrie 2019, în victoria cu Anderlecht (3-2). La începutul lui 2020, a trecut printr-o problemă medicală la coapsă, care l-a ținut departe de fotbal aproape două luni.

La Oostende, ultima echipă, a jucat în medie 64 de minute în cele 7 prezențe. Joseph, atacant, număr 9, a fost un fotbalist de calitate în carieră. Un vârf cu o viteze de reacție foarte bună și care-și surprindea adversarii direcți prin aptitudinile sale fizice și tehnice.

După perioada belgiană, Charleroi și Brugges, a fost transferat în august 2012 de Werder Bremen, după ce nemții au câștigat duelul cu West Ham United și Celtic. „Alerg suta de metri sub 11 secunde", s-a lăudat Akpala într-un interviu acordat Bild în septembrie 2012, spunând că a dorit să aleagă Bundesliga pentru a le urma foștilor colegi Perisici, Dante și De Camargo. „Unul dintre motto-urile mele este: «Muncește din greu, marchează goluri»”, a dezvăluit noul dinamovist.

„Îmi plăcea să alerg în copilărie. Am fugit de ceilalți la școală. Am calități native. Acasă, mai fac câteva flotări și exerciții de stabilitate. Nu merg la sala de fitness. Mă bazez pe ceea ce facem la antrenament, dar încerc să fac cât se poate de bine. Pentru că dau totul în fiecare sesiune de pregătire, acord o mare importanță relaxării acasă. Acesta este cel mai important. Îmi place să gătesc. Uneori ies la plimbare sau merg la cinematograf, îmi plac comediile", a povestit Akpala.

21 de meciuria strâns în Bundesliga, marcând un gol și având un assist

2008este anul când a fost golgeterul Belgiei (18 reușite), în tricoul lui Charleroi, Brugges cumpărându-l imediat pentru 3 milioane de euro

90 de goluriși 29 de assist-uri a reușit în prima ligă a Belgiei în 286 de meciuri pentru Charleroi, Brugges și Oostende

Cele mai tari imagini din partida Astra - Dinamo 0-0

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+9 FOTO

Adrian Florea, ironii la adresa dinamoviștilor după noul transfer: „Costin, tu stai mai bine fizic decât ăsta”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Academia dinamovistă se destramă: alți doi puști de perspectivă pleacă gratis, unul la FCSB!

Dinamo, fără milă în cazul Magaye Gueye: „Cerem daune! Ne-a pătat imaginea peste tot în lume”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (49)
parpalache
parpalache  •  18 Aprilie 2021, 10:28
Postat de zorrozabal pe 18 Aprilie 2021, 10:24

Ar trebui sa i se faca un RMN(la cap)si cuviosului„Mario”,cel care ii tot aduce-de pe internet-si-i ingramadeste in magazia de vechituri!Asa,ca sa fie!Ca tot are Dinamo bani!

Cred ca doctorul Batineanu, ar trebui cautat la galci!Ce vizita medicala o fi fost aia-cand tot el zice ca accidentarea lui Akpala ala era mai veche?Ne aducem aminte si de cazul lui Echeng!

zorrozabal
zorrozabal  •  18 Aprilie 2021, 10:24

Ar trebui sa i se faca un RMN(la cap)si cuviosului„Mario”,cel care ii tot aduce-de pe internet-si-i ingramadeste in magazia de vechituri!Asa,ca sa fie!Ca tot are Dinamo bani!

simonhalep
simonhalep  •  18 Aprilie 2021, 07:33

Hai dinamo, hai dinamo-n beeee, în beee. Asta dacă nu îi salvează iar burleanu și mărește la 20 de echipe. Apoi la anul la 22 și tot așa. Doar să nu pice doar dinamo burleanu în beee.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează