FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dinamo și-a prezentat azi noul atacant! Pe ce perioadă a semnat

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 16:32 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 16:33

Dinamo a bifat transferul atacantului nigerian Joseph Akpala (34 de ani).

UPDATE 16:30 » Akpala a semnat cu Dinamo

Joseph Akpala a fost prezentat pe site-ul lui Dinamo. Nigerianul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului și va purta numărul 9, cel pe care l-a avut Magaye Gueye,  suspendat provizoriu de Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD).

Atacantul nigerian Joseph Eneojo Akpala, ultima oară la Oestende, în prima ligă a campionatului belgian, a semnat un contract cu clubul Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae. Akpala a efectuat vizita medicală și a intrat în programul de pregătire al echipei noastre, stabilit de antrenorul Gheorghe Mulțescu în cantonamentul de la Săftica
 – comunicat Dinamo

UPDATE 13:10 »  Akpala va fi prezentat la Dinamo

Joseph Akpala efectuat în această dimineață vizita medicală și a făcut chiar și un antrenament ușor, conform surselor GSP.RO! Urmează să fie prezentat în cel scurt timp de către dinamoviști,! Nigerianul va juca până la vară în Ștefan cel Mare.

Fotbalistul are, totuși, șanse reduse să fie vineri în lotul pentru meciul cu Clinceni, dar va fi luat în calcul pentru startul play-out-ului.

Dinamo, acord cu Akpala

Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a dat detalii despre negocierile cu vârful care nu a mai jucat de un an și dezvăluie că cele două părți sunt aproape de a semna contractul.

,,Suntem în mare parte înțeleși cu Akpala! Urmează ca zilele următoare să efectueze vizita medicală şi, dacă totul este în regulă, o să semneze până la finalul sezonului cu posibilitatea de a prelungi din vară pentru încă un sezon. Dar asta în condițiile în care vom vedea ce se va întâmpla, unde se va situa şi clubul, care va fi şi randamentul lui.

Acum e foarte devreme să discutăm despre asta. Discutăm de un contract până la finalul sezonului, agreat de ambele părţi. Vom vedea pe viitor dacă va fi prelungit”, a declarat Mario Nicolae pentru Realitatea. 

Dinamo, negocieri avansate cu Akpala

150.000 de euroe cota lui Akpala, potrivit transfermarkt

Joseph Akpala este în prezent liber de contract, după ce în iulie 2020 și-a terminat înțelegerea cu belgienii de la Oostende. Nigerianul are un an de când nu a mai jucat într-un meci oficial, ultima partidă fiind pe 7 martie 2020, când a bifat 27 de minute contra lui Genk.

56 de goluriare Akpala la Burgge, în 168 de meciuri

De-a lungul carierei, Joseph Akpala a jucat la Bendel Insurance, Esan FC (ambele din Nigeria), Charleroi, Club Brugge, Werder Bremen, Karabukspor, Al Faisaly și Oostende.

7 prezențeși un gol are în naționala Nigeriei

VIDEO Dinamo, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu Academica Clinceni

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Noi detalii despre situația lui Magaye Gueye! Ce mai face atacantul lui Dinamo care a fost prins dopat cu cocaină

PCH, încă un mesaj dur pentru Marcel Bîrsan: „Să nu le faci plângere și experților care te-au trimis la cules sparanghel”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
creeperno290
creeperno290  •  07 Aprilie 2021, 23:25

Asta o sa fie golgheterul playoutului

valyomanyd
valyomanyd  •  07 Aprilie 2021, 23:02
Postat de cry_67 pe 07 Aprilie 2021, 17:14

Cu "tinereii" inainte! La razboi.. Inapoi! :) Doamne Dumnezeule! Sunt orbi sau nu se pricepc cei din departamentul de scouting?! Incredibil! Inadmisibil la un asemenea nivel sa fii atat de slab pregatit in domeniul de activitate! Ori este incapacitatea de a observa/selecta jucatori, ori este un intreg departament de "rea credinta"! Incredibil! Traiasca "OLD-NEW, NEW-OLD, OLD-OLD, NEW-NEW-OLD DINAMO!" Rusinos!!!!!! De-a dreptul distructiv, din toate punctele de vedere! Dupa ce ai adus unul dintre cele mai slabe varfuri din istoria campionatelor de pe planeta, Nemec.. care a dat in doua campionate (exagerez acum desigur :) ) 3 goluri, iar Mamele a marcat in 7 etape cat toata echipa Dinamo + inca 3 goluri ... si tu aduci un jucator de 35 de ani care nu a mai jucat de 1 an.... mai are rost sa comentam?! Incredibil!!!!

Sa nu-mi spui ca la golul lui Nemec din cupa cu fcfcsb ai ramas ancorat in fotoliu ? :)))

catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Aprilie 2021, 22:25
Postat de joze_maurinio pe 07 Aprilie 2021, 17:43

Eu tot nu inteleg de ce in fiecare saptamana astia semneaza numai tinerei de 34-35 de ani, straini! O fi experienta lor vasta si la echipe de top. Probabil ei cred ca se salveaza cu astia, dar dupa aia???? Tinerelul ajunge la 40 de ani, tot la Dinamou?? Si de ce sa nu cresti tineri de 20 de ani, ca oricum nu retrogradezi, se vor face 18 echipe si te-ai salvat, si castigi un an cu o echipa tanara. Ce gandire de ***

ca tinerii nostri din pacate, desi au toti 5-10-15 meciuri la echipa mare, nu au dat un sut pe poarta tot sezonul, pasemite vreo pasa de gol sau chiar gol. Mihaiu care face in vara 23 de ani nu a dat nici macar un singur gol in 22 de meciuri la Dinamo. unul din deviere, din 2 metri, din offisde, din ce-o fi fost , dar nu l-a dat!pe asta il crestem pana la 30 de ani sa dea si el 2 goluri pe sezon eventual. si mai sunt exemple. cand a fost valoare, au fost jucati. tine minte ca Marius Niculae a fost bagat la echipa mare la 15 ani , dar facea fata. si ce coechipieri si adversari avea !

Vezi toate comentariile (47)
Comentează