FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii lui Dinamo, luați la țintă de o legendă a clubului: „Nu își dau interesul, cu Astra nu au vrut să alerge”

Dinamo a pierdut cu Astra, 0-2 +43   FOTO
Dinamo a pierdut cu Astra, 0-2

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 09:21 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 09:32

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, consideră că actualii jucători ai clubului alb-roșu nu își dau interesul în meciurile cu echipe mai mici. 

Dănuț Lupu a dat ca exemplu ultimul meci al lui Dinamo, pierdut cu Astra, scor 0-2. Acesta nu crede că retrogradarea reprezintă un pericol pentru „câinii roșii”, dar trage un semnal de alarmă în privința atitudinii jucătorilor.

Dănuț Lupu: „Jucătorii lui Dinamo nu prea își dau interesul”

„Eu cred că nu asta este valoarea lor, pe care au arătat-o cel puțin în ultimul meci. Dacă ia licența, Dinamo nu are cum să retrogradeze. Nu cred, sunt echipe mult mai slabe. Ați văzut că în meciurile cu miză jucătorii reușesc cât de cât să se adune, să vorbească între ei și să demonstreze că nu sunt o echipă care să retrogradeze. În rest nu prea își dau interesul. Mie la meciul cu Astra mi s-a părut că nu vor să alerge

E părerea mea și nimic mai mult. E vorba de felul în care se manifestă în teren, cum joacă... poate și Gane are o vină că nu mai reușește să îi monteze, să fie uniți, nu îmi dau seama”, a declarat Lupu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport. 

În același timp, Lupu i-a luat apărarea lui Ionel Gane, antrenorul alb-roșilor, aspru criticat de suporteri după înfrângerea de la Giurgiu. „În momentul în care nu dorea nimeni să vină la Dinamo, Gane a rămas și s-a chinuit. Eu cred că ar trebuit lăsat până la terminarea campionatului, dar nu e decizia mea, e a DDB”, a spus fostul fotbalist.

Clasament Liga 1: Dinamo, departe de play-off

În prezent, Dinamo ocupă locul 12 în Liga 1, cu 26 de puncte, 10 peste Poli Iași, ultima clasată. „Câinii roșii” au șanse infime de a intra în play-off, având 9 puncte sub ocupanta locului 6, Academica Clinceni. De altfel, dinamoviștii nu au mai câștigat de 4 meciuri, perioadă în care au pierdut de 3 ori și au remizat o dată.

VIDEO. Laurențiu Lică, exasperat de transferurile lui Dinamo: „Cine a adus gloabele astea?”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Actuala Dinamo, aproape cea mai slabă din istorie! Cifre dezastruoase: toți „câinii roșii” fac cât Florin Tănase

Dănciulescu a răbufnit! Atac violent la conducerea lui Dinamo: „Spaniolii stau ca să fure banii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
viata_de_caine
viata_de_caine  •  24 Februarie 2021, 14:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Dar echipre precum Clinceni,Botosani ,Medias cum de sunt mereu in playoff ( acolo sus) si cu salarii de 5,000 de euro maxim. Sa dovedit chiar contrariu, daca dai salarii mari in stanga si'n dreapta, nu iti vor juca mai nimic si vor fii cu ifose si bas3ini in ei de mari vedete. Iar rezultatele vor fii pe masura (nesimtirii lor). Asa ca adoptam o solutie mai sanatoasa si eficienta, parerea mea.

viata_de_caine
viata_de_caine  •  24 Februarie 2021, 14:51
Postat de arsenie.bk pe 24 Februarie 2021, 10:13

MIMAO se îndreaptă spre a 5-a calificare consecutivă în playout

Si are ceva in playout ?? Anu asta primu loc de playout joaca baraj cu ultimu din playoff care participa in cupele europene, castigatoarea joaca in Conference League ( un fel de Europa League). Singura problema ar fii bani putin mai multi din playoff. Dar decat sa fim batuti de toti si sa luam locu 6, asa ne axam pe locu 7 , tot un *** este :) La final ne alegem si cu un loc caldut in cupele europene :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

viata_de_caine
viata_de_caine  •  24 Februarie 2021, 14:35

Ce nustie Lupu este ca in playout se joaca doar 9 meciuri sezonu asta. Asa ca daca pierzi 4-5 jocuri acolo, esti in liga 2 clar. Iar echipele mici ( dupa injumatatire cand incepe adevaratu campionat) vor juca pe viata si moarte sa ramana in liga 1. Eu n-as fi asa de sigur, Dinamo nu joaca nimic sub comanda lui Gane, cu fcsb sau chinuit in 2 partide sa castige un joc pe final de meci. Cea mai buna varianta in momentu de fata este Multescu, dinamovist , are exeperienta, a salvat toate echipele, iar cel mai si cel mai important, echipele sale joaca fotbal placut. Sa faca prin trialurile sale ( ca asa a descoperit jucatori buni) ca in primu mandat si va inchega o echipa bunicica. Eu am vazut cativa de prin liga 2 de la noi, care sunt peste actualii din echipa noastra

Vezi toate comentariile (18)
Comentează