FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Urmează revolta la Dinamo?! Clubul nu are bani, iar jucătorii sunt neplătiți de 2 luni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 17:29

Jucătorii lui Dinamo nu și-a mai încasat lefurile de aproape 60 de zile, iar conducătorii se străduiesc să facă rost de bani pentru a-i plăti pe jucători. 

S-au dus vremurile în care Dinamo se putea lăuda că plătește salariile la zi! În era Negoiță, conducătorii roș-albi au repetat aproape obsesiv că în ciuda lefurilor mai mici față de cele de la restul echipelor de top, în Ștefan cel Mare, banii intră la zi. Acum însă, situația nu mai este de actualitate!  

Joi se vor face două luni de când Dan Nistor și restul colegilor nu și-au mai văzut salariile! Dacă până acum acest lucru s-a mai întâmplat izolat, iar Negoiță a anunțat că amânarea plăților este o pedeapsă pentru lipsa rezultatelor, de această dată, clubul nu a avut bani să plătească jucătorii! În urmă cu două luni existau restanțe și la angajații de la birouri, unde vorbim de salarii care nu depășesc 4.000 de lei pe lună.  

Sezonul trecut, Dinamo s-a bazat pe împrumuturi de la Mircea Rednic, dar odată cu demiterea sa, robinetul cu bani s-a oprit. Înainte de startul sezonului, finanțatorul Ionuț Negoiță a virat în jur de 150.000 de euro pentru achitarea salariilor. Rămâne de văzut dacă acesta va da din nou fonduri sau se va apela la o nouă sursă de împrumut.

13.000 €pe lună câștigă fiecare dintre Mrzljak și Nistor, aceștia fiind cel mai bine plătiți fotbaliști de la Dinamo

350.000 €este suma cu care Rednic a împrumutat-o pe Dinamo în perioada în care era antrenor în Ștefan cel Mare

Citește și:

E Uhrin alegerea corectă?! Geambașu: „Ce fel de antrenor este acela care consimte să lucreze cu secunzii celui pe care l-a înlocuit?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  14 August 2019, 22:16
Postat de montgomerry pe 14 August 2019, 21:13

Asta ar mai lipsi, sa faca memeorii, pacalicii. Apropo, Prunea si staful lui Neagoe sunt si ei neplatiti de doua luni ?

sa vedem daca vor indrazni paratii sa faca memorii !de aceasta data se schimba roata ,intai rezultatele si apoi premierea !

grandetorito
grandetorito  •  14 August 2019, 22:09

Desi sunt roman si sustin toate echipele romanesti in competitiile europene, de data aceasta, sper ca echipa lui Becali sa rateze caalificarea in grupele Europa League. Spun asta deoarece imi doresc ca patronul clubului sa nu se mai bucure de banii nemeritati de la UEFA si sa schimbe strategia: sa faca fotbal, nu afaceri. Sau, de preferat, sa renunte la tot.

grandetorito
grandetorito  •  14 August 2019, 22:05

"Jucătorii lui Dinamo nu și-a mai încasat lefurile de aproape 60 de zile".. Cum e posibil sa faci un asemenea dezacord gramatical din prima propozitie?!?! Nici nu se merita citit mai departe.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează