FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo l-a adus în vară, dar încă nu îl poate folosi » Ultimele detalii despre unul dintre cele mai importante transferuri făcute

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 00:00

Sud-africanul May Mahlangu nu a apucat să debuteze pentru Dinamo, cu toate că se antrenează cu noua sa echipă.

Mijlocașul de 27 de ani este pregătit fizic, poate juca sub comanda lui Andone, doar că trebuie să aștepte, încă, rezolvarea permisului de muncă.

"De-abia așteaptă să joace, s-a pus la punct fizic. S-au făcut demersurile necesare și chiar "intervenții" să-i sosească actele mai devreme. Legal, 30 de zile trebuie să așteptăm, însă sperăm ca de săptămâna viitoare May să poată fi o soluție pentru primul 11", au spus apropiații jucătorului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
1005218386266168
Valeriu Manolache  •  22 Septembrie 2016, 22:02

... in vara pe 8 septembrie... Baga "strambe" gsp, baga! București, 8 septembrie 2016. Mijlocașul May Sphiwe Mahlangu (27 de ani), din Africa de Sud, este de astăzi noul jucător al FC Dinamo București, a anunțat conducerea clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

zecs93
zecs93  •  22 Septembrie 2016, 14:08

va fi disponibil la meciu de la botosani de dupa etapa ce vine cu chiajna !!!

redbuldog
redbuldog  •  22 Septembrie 2016, 14:03
Postat de unico_biancorossi pe 22 Septembrie 2016, 11:19

oricum e mai putin relevant. importanta e venirea permisului. este un jucator de banda foarte bun, ar fi indicat in locul lui rotariu, cam absent in ultimele 4 jocuri. dar nu se spune nimic despre stoperul austriac. e praf si pulbere pe centrul defensivei, maric nu e f bun, e asa si asa, iar nedelcearu... ce sa mai zicem. flancul stang este cel mai vulnerabil, inca un meci la care filip a impiedicat Dinamo sa castige 3 puncte. de data asta nu a mai cotonogit pe nimeni, nu a luat rosu, nu a produs penalty si nu a marcat autogol. pur si simplu s-a dat ranit si a abandonat echipa. i-a lasat in 10, fara fundas stanga, suficient cat sa fie egalati.

Corect..asa cum am mai spus,e cazul ca nea Filip sa fie lasat un pic pe banca,macar 2-3 meciuri si sa-i se dea o sansa reala lui Olteanu,un tanar de perspectiva cu potential de crestere!Cat priveste centrul apararii,va mai trece destul timp pana sa ,,refacem'' un cuplu gen Puljici-Mevlja,dar se vede treaba ca distinsul conducator NU doreste performanta la Dinamo...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează