FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Dezvăluiri din birourile lui Dinamo: Eugen Neagoe, ofertat înainte de demiterea lui Mircea Rednic!

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 15:10

Eugen Neagoe, 51 de ani, este noul antrenor al lui Dinamo și trebuia să fie prezentat azi, de la ora 15:00. Conferința a fost amânată din cauza fanilor nervoși prezenți la Săftica. (Detalii AICI)

Dinamo a surprins pe toată lumea luni, când a anunțat despărțirea de antrenorul Mircea Rednic, deși acesta își făcea deja planurile pentru noul sezon. Potrivit surselor GSP.RO, în birourile de la Rin, demiterea lui Rednic a fost pregătită de mai multe zile.

Rednic pe bancă, Eugen Neagoe, contactat

La o zi după ultimul joc al lui Dinamo în acest sezon, 0-0 cu FC Voluntari, Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu au decis aducerea lui Eugen Neagoe. Din informațiile Gazetei, șefii lui Dinamo l-au contactat încă de sâmbătă pe „Geană” și i-au propus să fie noul antrenor al „câinilor”.

Luni, Mircea Rednic a mers la biroul lui Bogdan Bălănescu pentru a stabili strategia pentru sezonul viitor, dar „Puriul” a aflat că este demis. Câteva ore mai târziu, Dinamo a anunțat numirea lui Eugen Neagoe, care primește un salariu de 10.000 de euro pe lună, 1.000 de euro la victorie și 20.000 de euro dacă echipa ajunge în play-off.

Citește și:

EXCLUSIV Ionuț Negoiță a rupt tăcerea: „NU l-am vrut pe Mircea Rednic de la început! Iar pe Neagoe nici nu-l știu” + „Palmaresul e la vii, nu la morți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
103196710874764
Dizidentul Inutil  •  07 Iunie 2019, 10:31

nu inteleg dece va surprinde ce se intimpla la dinamo. cind era badea suna bine nu? badea un mare smecher fiind ginerele lui ioan dinca teleaga si cumnat cu popocioiu marele *** smecher fugit in anglia si asta pentru ca erau casatoriti cu fetele *** lui dinca teleaga folosea banii lui borcea buteliarul si a lui turcu un *** cu pedigree dar cu bani. cind s-a *** treaba a plecat. a venit negoita invingator dar cu lasare de la b adea si el nepot de gneral de secu anghelache . nepriceput ? da.. si atunci dece nu si-a luat oameni care sa stie fotbal linga el? dorea sa le faca pe toate sa fie ovationat sa aduca mai multa lume la alegeri? *** au o mare meteahna. cind simt ca pierd se maninca precum lupii intre ei. nu au nimimc sfint. si exemplele vin de mai sus de la miliardarii zgirciti de genul lucescu, tiriac , badea care nu dau un cent dar se imbogatesc pe zi ce trece de nu le-ar mai ajunge. asa ca nu va mai minunati pentru ca daca o faceti ramineti tot puberi istoviti .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  05 Iunie 2019, 16:26

E normal ca Negoita sa discute cu un alt antrenor inainte de a-l demite pe Rednic. Ceea ce mi s-a parut ridicol a fost modul in care a fos numit Rednic: la 2 saptamani dupa ce fusese numit Claudiu Niculescu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează