FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

PCH, anunțul ANULUI pentru viitorul lui Dinamo: „Am câștigat o mare bătălie!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 11:57 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 12:52

Peluza Cătălin Hîldan a anunțat azi că a rezolvat problema datoriilor clubului și că Dinamo poate obține licența pentru sezonul viitor de Liga 1, dar și cea pentru cupele europene!

Fanii lui Dinamo s-au mobilizat și, prin cumpărarea de bilete online și licitații, au reușit să rezolve problemele financiare ale clubului pentru sezonul viitor.

„Dinamo ia licența pentru Liga 1”

Dinamo avea de acoperit o datorie de 1,2 milioane de euro pentru a obține licența pentru Liga 1, iar Peluza Cătălin Hîldan susține că probleme financiare s-au rezolvat datorită fanilor din programul DDB.

Într-un timp atât de scurt să strângem o sumă atât de mare! Totul în plină pandemie!

De la o datorie de 1.200.000€ pentru licența UEFA și de Liga 1, să ajungem astăzi să putem anunța că am efectuat plata pentru tot ce trebuia achitat până la termenul de 31 martie.

Este o victorie a suporterilor, a noastră, a tuturor și a familiilor care au suportat împreună cu noi toate aceste sacrificii! Am câștigat o mare bătălie, nu și războiul. Trebuie să ținem clubul în viață mai departe!

Dar am demonstrat că împreună suntem de neoprit!

Haideți să rupem pragul de 15.000 de socios. Intră aici: www.programddb.ro și vino să fii printre cei care au salvat Dinamo! Cotizația este de 20 lei/lună. Nu e o sumă mare, dar pentru istoria lui Dinamo înseamnă enorm de mult

Nu uita de comanda pentru tricoul oficial de joc, pe care va fi trecut numele tău, alături de alte mii de suporteri care țin Dinamo în viață!
- comunicat PCH

Dezbaterea zilei, 31 martie » Este OK ca fanii să intervină în chestiunile tehnice ale unui club?

Este OK ca suporterii să intervină în chestiunile tehnice ale unui club?

Da, atât timp cât ei susțin financiar echipa
Nu, se creează un precedent periculos

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo mai testează un jucător: a fost în Serie A, dar n-a mai jucat din septembrie 2019!

Dario Bonetti, chemat de urgență la Dinamo! Mesajul fanilor: „Să acceptăm asta, până nu e prea târziu”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (109)
mda....
mda....  •  01 Aprilie 2021, 18:20

Pana sa se strângă banii o ardeau toți pe aici ca nu aveti cum etc.Acum ca s-au strâns s-au apucat de calcule doar doar or gasi ceva care sa le dea dreptate.Mai lipsește sa aduceți vorba de cipuri,Bill Gates si extratereștri si meniul e complet

mda....
mda....  •  01 Aprilie 2021, 18:16
Postat de blackpedro pe 31 Martie 2021, 16:55

doar suporterii echipei fără de performanțe cred că snoavele lor cu veste, peluze incendiate și ce trăznăi mai fac ei contează în lumea reală. în lumea reală echipele își îmbunătățesc performanțele, încearcă să-și seteze obiective mai îndrăznețe, și să le și atingă, vând și cumpără jucători făcând profit, adună puncte în cupele europene, dar spartanii rupți în dos o țin cu vestele până pe lumea ailaltă, ce să facă altceva?! Au vreun titlu de sărbătorit, vreun trofeu, vreun an fiscal profitabil, vreo poziție bună în clasament?

Dacă ții cu voluntariul e normal sa nu înțelegi ce importanta au suporterii.In fine ..

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  31 Martie 2021, 22:54
Postat de whiteredarad pe 31 Martie 2021, 16:05

E chiar rizibil ! Ce a facut PCH...e ca i-a convins cumva pe cei ce trebuiau platiti...de mult, - pe unii rugandu-i, pe altii, cu o leaca de amenintare- ,..sa-si amane reclamatiile pina dupa data limita a Licentei. Cum isi va plati Dinamo datoriile....chiar nu intereseaza pe nimeni ? Ce garantie exista ca datoriile amanate vor fi platite ? . Chiar nu intereseaza pe nimeni cine conduce, ce bani s-au investit, de catre cine ?. Sper ca FRF nu va inghite o asemenea gogoasa, desi , pina acum a facut tot posibilul sa o ajute pe Dinamo. Respectand legea in spiritul si sensul ei Dinamo ar trebui sa nu ia licenta , iar ASTRa sa fie retrogradata...pentru doping. dar in Romania ...sintem in "tara tuturor posibilitatilor " si....abuzurilor,

se vede ca esti habarnist, tu mai bine ai grija ca va cade stadionu ala pe voi, pana acum partea romanilor sa tinut de promisiune si fii sigur ca o sa plateasca toate datoriile ( asta cel putin pana nu vine un investitor potent)

Vezi toate comentariile (109)
Comentează