FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fostul antrenor de la Dinamo explică ce se întâmplă la club: „Rezultatele nu țin de bani! Grupul nu e unit”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 10:53 / Actualizat luni, 22 martie 2021 13:40

Adrian Mihalcea, fost antrenor la Dinamo, a analizat problemele de la formația alb-roșie și crede că totul pleacă din vestiar, de la nivelul jucătorilor.

Fost atacant la Dinamo, Mihalcea este dezamăgit de jucători și de rezultatele obținute de Dinamo deși fanii au făcut eforturi pentru a plăti o partea importantă din restanțele salariale.

„La Dinamo această situație e de multă vreme. Nu cred că noi, antrenorii, am fost veriga slabă. Toți care au fost înaintea mea, de când este situația asta financiară, și cei care au fost după mine au pățit la fel. Echipa e în aceeași situație. 

Nu cred că antrenorii sunt vinovați! Sunt alte probleme, care cred că sunt în sânul echipei. Declarația lui Achim mi-a confirmat că grupul nu e unit, iar rezultate sunt o consecință!

Din câte am înțeles, lucrurile s-au mai reglat față de jucători. Dar dacă nu mai e situația de dinainte, cu 4-5 luni neplătite și se fac eforturi pentru a fi cu banii la zi, partea sportivă cui o lăsăm? Rezultatele nu depind de bani, ci de cum te pregătești, de cât de organizat și disciplinat ești. Problema e internă, e în grupul de jucători! 

În plus, când lipsesc 2-3 jucători de valoare, nu ai cu cine să îi înlocuiești! Rezultatele în ultimele 7-8 etape sunt dezastruoase”, a spus Adrian Mihalcea la Look Sport.

VIDEO  Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Borcea crede în Dinamo: „Nu se va întâmpla asta!” » Lasă o portiță deschisă pentru revenire

EXCLUSIV Vladimir Cohn nu crede că Dinamo se mai salvează: „Grivei nu mai poate” » Singura „soluție”: „Să facem 18 echipe”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cipy7
cipy7  •  22 Martie 2021, 19:34

Astia de la Dinamo ai impresia ca invata codul binar: 00100100 ......

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  22 Martie 2021, 12:32

s. filip , sorescu si p. anton se cred miezul , din cauza lor nu merge echipa !!! *** d sorescu (jucator d liga 2) a inceput sa se creada miezul , nu mai bate nimeni o lovitura d colt din cauza lui si a celorlalti 2 !!! cel putin ailalti 2mai seamana cat d cat a fotbalisti d prima liga , dar daca altii sant peste ei k valoare , nu vrem sub nici-o forma favorisme si nepotisme d proasta calitate !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează