FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ANALIZĂ GSP Stoican, față în față Rednic » Cum arată rezultatele lui Dinamo cu cei doi antrenori

Articol de - Publicat marti, 15 februarie 2022 07:02 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 07:16

Revirimentul lui Dinamo se lasă așteptat. Flavius Stoican are o medie de 0,20 puncte/meci după primele 5 partide, de patru ori mai mică decât a realizat Mircea Rednic în ultimele 5 etape pe banca alb-roșiilor.

Administratorul special Iuliu Mureșan a sperat că înlocuirea lui Mircea Rednic cu Flavius Stoican va produce acel șoc la echipă, de care se tot prevalează conducătorii cluburilor noastre în situații de criză. Numai că impactul schimbării antrenorului n-a fost deloc cel scontat. Nu s-a văzut nicio îmbunătățire, nici ca joc, nici în clasament. 

Rezultatele înregistrate de "câini" în primele 5 etape sub comanda lui „Stoicanetti" sunt net inferioare celor realizate în ultimele 5 meciuri din mandatul „Puriului". În timp ce Rednic a contabilizat 4 puncte din 15, realizând o medie de 0,80 puncte/meci, Flavius a bifat un singur punct, duminică, la Arad, cu UTA. Cu o medie de doar 0,20 puncte/meci, Stoican are cel mai scăzut impact dintre toți antrenorii din Liga 1 angajați pe parcursul sezonului, care au apucat cel puțin 5 meciuri după ce au fost numiți. 

Dinamoviștii trimit un mesaj de susținere pentru medieșeni: „Noi vedem rivalitatea altfel. Ne dorim ca meciul cu Gaz Metan să se joace pe teren”
DINAMO - GAZ METAN
Dinamoviștii trimit un mesaj de susținere pentru medieșeni: „Noi vedem rivalitatea altfel. Ne dorim ca meciul cu Gaz Metan să se joace pe teren”

De altfel, startul lui Stoican este mai slab și decât începutul mandatului lui Rednic, nici el foarte convingător, cu două egaluri din 5 jocuri (2-2 cu UTA, 1-1 cu Rapid, ambele pe teren propriu). 

Poenaru și Napoli, șocuri reușite

Echipele care luptă cu Dinamo pentru evitarea retrogradării, care au schimbat antrenorii, au făcut alegeri cu un impact ceva mai bun decât al lui Stoican pe banca alb-roșiilor. Spre exemplu, Ilie Poenaru chiar a adus un suflu nou la Gaz Metan, după 5 înfrângeri consecutive care l-au costat postul pe Mihai Teja. În primele 5 meciuri pe banca Mediașului, Poenaru a adunat 7 puncte (medie 1,40 puncte/meci): 2-1 cu Rapid, deplasare, 0-0 cu Sepsi, acasă, și 2-1 cu Dinamo, acasă. Rezultatele tehncianului riscă să fie anulate însă de problemele financiare acute cu care se confruntă găzarii.

Numit în același timp cu Stoican, Nicolo Napoli a reușit să-și pună amprenta la FCU Craiova. Până la derby-ul de aseară cu CSU Craiova, antrenorul italian obținuse 7 puncte cu nou-promovata, o medie de 1,75 puncte/meci, cu mult peste cea a tehnicianului lui Dinamo.

Până și Chirilă e peste Flavius

Chiar și excentricul Ionuț Chirilă a avut un impact mai bun la Clinceni decât Stoican la Dinamo. „Capellino" a reușit să păstreze media de 0,40 puncte/meci moștenită din finalul mandatului lui Ilie Poenaru, grație celor două egaluri realizate în primele 5 confruntări pe banca „lanternei" (1-1 cu FC Botoșani și 1-1 cu Gaz Metan). Și Falub a avut un început mai bun la Clinceni, cu o victorie, 2-1, la FCU Craiova, și un egal, 0-0 cu Voluntari.

Ultimele 5 meciuri ale lui Dinamo din mandatul lui Rednic

  • 0-2 Farul (acasă)
  • 1-2 Mioveni (deplasare)
  • 1-0 Chindia (acasă)
  • 0-1 Clinceni (deplasare)
  • 0-0 FCU Craiova (acasă)
    Medie: 0,80 puncte/meci

Primele 5 meciuri ale lui Dinamo din mandatul lui Stoican

  • 1-2 FC Argeș (deplasare)
  • 0-3 FCSB (acasă)
  • 0-4 FC Botoșani (deplasare)
  • 1-6 CSU Craiova (acasă)
  • 0-0 UTA (deplasare)
    Medie: 0,20 puncte/meci

VIDEO Flavius Stoican: „Dacă aducem un psiholog, ar trebui să stea zi de zi cu jucătorii”

Citește și: 

Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu Steliano Filip, după ce a picat transferul în Ungaria

Dinamo, cea mai indisciplinată echipă din Liga 1 » Clasamentul în funcție de cartonașele roșii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jony1973
jony1973  •  15 Februarie 2022, 20:13

Dinamo are nevoie de un antrenor mai bun.

therealreddog33
therealreddog33  •  15 Februarie 2022, 12:01

Căutați doar sa faceți rating și sa băgați zâzanie. De ce nu scrieți și împotriva cui a jucat Rednic: Mioveni,FCU, Clinceni, Chindia, Farul nu cred ca se compara cu Argeș, UTA, CSU, Botoșani si FCSB. 3 Meciuri din 5 am jucat în inferioritate, pentru ca jucătorii fie nu au creier(Răduță) fie nu au valoare. În condițiile astea credeți ca altul ar fi făcut mai mult, și cu 12 jucători noi? Singurul meci de la egal la egal a fost la Pitești, unde Argeșul chiar a avut noroc sa câștige. Nu ca ar fi Stoican mare antrenor, ca nu e. Dar ca ziariști ar trebui sa faceți o analiza obiectiva, nu doar sa băgați bățul prin gard...

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  15 Februarie 2022, 09:59

Amandoi sunt praf ca antrenori si caracter !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează