FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un antrenor e revoltat de Dinamo: „Nu se trezește nimeni! Se aduc oameni pe interese. Clubul e aproape de faliment”

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 12:57 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 13:34

Ionuț Chirilă, fost antrenor la juniorii lui Dinamo, a criticat în termeni duri situația clubului din „Ștefan cel Mare”.

Antrenorul se declară nemulțumit de modul în care este gestionat clubului și este dezamăgit de faptul că nu i s-a propus să preia echipa.

Ionuț Chirilă: „Dinamo e aproape de faliment”

„Așa e la Dinamo de 8 ani. Se fac acolo nişte greşeli de managemant care au dus-o în cea mai precară situaţie a existenţei sale. Nimeni nu se trezeşte acolo! Acest club este în pragul unui faliment. Dinamo, de 8 ani, nu numeşte la nivel adminstrativ şi la nivel tehnic oameni pe criteri de competenţă.  S-au adus oameni pe interese meschine.

Suporterii bagă bani într-un sac fără fund. La Dinamo e lipsă de cultură fotbalistică!  Mă simt nedreptăţit de acest club, bineînţeles. Nu s-a bazat pe mine., un om care a făcut jucători de zeci de milioane de euro, a trecut prin toate etapele acestei meserii. Mă aveai la Dinamo și trebuia să îmi dai această şansă”, a declarat Ionuț Chirilă la Look Sport.

VIDEO Ce viitor îi prevede Ionuț Chirilă lui Dennis Man: „Poate ajunge la o echipă de top”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Încă o reușită pentru fanii lui Dinamo! DDB a strâns banii pentru a salva Săftica

Portretul lui Dusan Uhrin: „Mână de fier! Trebuie să dea cineva cu pumnul în masă la Dinamo”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  15 Aprilie 2021, 22:22

Ionut Chirila si "Mitraliera" Bratu. Doua nume care permanent declara ca sunt nedreptatiti, ca ei sunt singurii care au "solutia Dinamo", dar ca nimeni nu-i baga in seama, nimeni nu-i constient de "valoarea" lor ca tehnicieni. Care valoare, neicusorului, ca de pe unde au fost tot cu suturi in fund au plecat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează