FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

VIDEO Fază amuzantă în conferința lui Stoican: „Virează la dreapta” » Ce spune despre derby-ul cu FCSB + răspuns pentru MM Stoica

Articol de , - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 12:42 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 13:07

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă înainte de meciul cu FCSB și a prefațat duelul cu mare rivală.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, 30 ianuarie, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Telekom Sport și Digi Sport.

La începutul conferinței a avut loc un moment amuzant. Discursul antrenorului a fost întrerupt brusc de GPS-ul telefonului său, care i-a transmis un mesaj scurt: „Virează la dreapta, apoi virează la drepta!”.

„Mă scuzați”, a spus Stoican, amuzat de cele petrecute.

Flavius Stoican, înainte de Dinamo – FCSB: „Va fi un meci bărbătesc”

Constantin Nica și-a reziliat contractul cu Dinamo! Încă doi jucători sunt pe picior de plecare
dinamo
Constantin Nica și-a reziliat contractul cu Dinamo! Încă doi jucători sunt pe picior de plecare

„Vreau să facem un joc bun, să ne ridicăm la nivelul așteptat de fani. Nu va fi ușor, dar cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom reuși. Preocuparea e ca după 24 de zile să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB, care au jucători buni și tehnici. 

Vom vedea dacă o echipă formată în 24 de zile, cu jucători veniți acum 2 zile sau 5 zile, se va putea ridica la nivelul celor de la FCSB. Eu cred că va putea. Mă gândesc cât vor putea ține ritmul Ivanov și Rodriguez, mă gândesc când și cât vor juca. Astea sunt preocupările mele. 

Vreau să ne găsim identitatea de joc. Încă o căutăm. Trebuie să știm dacă facem presing, dacă suntem o echipă reactivă, dacă jucăm direct pe poartă. Ne trebuie timp, dar nu avem. E o situație delicată. Jucătorii nici nu știu cum să se strige.

Să fiți convinși că celor de la FCSB nu le va fi ușor, chiar dacă oamenii din fotbal îi dau favoriți. Și cum? Și cu glume. Față de meciul trecut, mai sunt în echipă doar Torje și Răuță. Iar acel meci a fost pierdut cu un om în minus. Până la eliminare a fost un joc echilibrat. Duminică va fi un alt meci. Să nu creadă că mâine vin să joace pe gleznuțe. Va fi un meci bărbătesc,

Mă gândesc că putem bate FCSB, chiar dacă e favorită”, a declarat Flavius Stoican la conferința de presă.

Stoican explică amicalul cu Popești Leordeni: „Gazonul se va prezenta în condiții bune”

Antrenorul a explicat și de ce a ales să dispute miercuri un amical cu Popești Leordeni, 1-2, meci despre care Mihai Stoica a spus că s-a jucat pentru a strica gazonul de pe stadionul „Ștefan cel Mare”.

„De acum înainte, în fiecare săptămână în care nu se joacă etapă intermediară, vom juca un meci amical. Vreau să dau o șansă tinerilor din Academie. De aceea am jucat amicalul cu Popești Leordeni. Nu Dinamo București a fost învinsă de Popești Leordeni! Dinamo București va juca duminică.

Gazonul se va prezenta în condiții bune. Nu putem să spunem că este praf. Nu! Am jucat pe terenuri mai rele. Mâine, dacă suntem puși să jucăm fotbal în lift, noaptea la 2, vom juca”, a adăugat antrenorul.

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre Dinamo – FCSB

Citește și:

Complexul FCSB » Ce-i sperie pe dinamoviștii în care Stoican își pune speranțele pentru Derby

Gigi Becali, categoric înainte de Derby » Ce spune despre Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
gregbrad
gregbrad  •  29 Ianuarie 2022, 18:07
Postat de oaia.capiata pe 29 Ianuarie 2022, 17:12

fc fcsb echipa mi ze ra bi la care a distrus fotbalul romanesc cu blaturile ei si cu cooperativa gigista ti ca loa sa!!!

voi ati distrus fotbalul romanesc si de aia o sa va desfiintati ins curt timp. desfiintare placuta vitan barzesti.

misterverde
misterverde  •  29 Ianuarie 2022, 17:22
Postat de oaia.capiata pe 29 Ianuarie 2022, 17:12

fc fcsb echipa mi ze ra bi la care a distrus fotbalul romanesc cu blaturile ei si cu cooperativa gigista ti ca loa sa!!!

Vorbești de Dinamo prietene .. echipa care fara arbitraj uite. Unde sunteți .. ați uitat că în campionat băteați cu 7 0 , și în Europa va băteau elfii .. rușinea rușinilor .. ați retrogradat anul trecut .. ce căutați in liga 1 .. rușinilor :)))

oaia.capiata
oaia.capiata  •  29 Ianuarie 2022, 17:12
Postat de oaia.capiata pe 29 Ianuarie 2022, 17:10

*** gigiste se gandesc deja la un arbitraj care sa faca praf pe Dinamo dupa 10 minute de joc!! Asa a fost in ultimele partide cu flasnetarii de la echipa protejata de mafia arbitrajului gigist! Huooo!

fc fcsb echipa mi ze ra bi la care a distrus fotbalul romanesc cu blaturile ei si cu cooperativa gigista ti ca loa sa!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează