FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un om din interiorul lui Dinamo dezvăluie ce probleme au jucătorii: „Asta inhibă jocul”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 11:16 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 12:44

Sorin Colceag, antrenorul lui Dinamo 2, a fost invitat la GSP LIVE și a vorbit despre situația primei echipe a „câinilor”.

Tehnicianul spune că problema jucătorilor antrenați de Dusan Uhrin este la nivel mental și că frica de retrogradare este cea care îi face pe fotbaliști să aibă prestații dezamăgitoare.

„Principalul factor e partea mentală! Presiunea te apasă permanent! E foarte greu. Ăsta e principalul factor care inhibă jocul. Știi că o greșeală poate influența toată situația. Iar tendința e să te inhibi. Spui «Nu vreau să greșesc, nu vreau ca în cazul unei greșeli să mi se pună în cârcă retrogradarea lui Dinamo».

Te inhibă mult. Frica de a greși te inhibă și nu te lasă să faci performanță! Sper ca Uhrin să aibă mijloacele necesare pentru a schimba ceva. Frica ar trebui să scoată tot ce e mai bun din tine.

Jucătorii și-au dovedit valoarea. Dinamo are un lot cu care nu ar trebui să aibă emoții. Când vor redeveni jucători de valoare, pot scoate echipa din această situație”, a spus Sorin Colceag la GSP LIVE.

VIDEO Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Un investitor e gata să preia acțiunile lui Dinamo: „Cortacero l-a refuzat în iarnă, dar el e dispus să cumpere clubul și acum”

EXCLUSIV Încă un fotbalist fuge de la Dinamo » Sătul de plățile preferențiale, și-a depus memoriu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
583744455763890
George Catalin Oprea  •  28 Aprilie 2021, 12:53

Bai fratilor mai lasati mangleala asta cu blocaj psihologic si caterinca de asta ieftina.13 infringeri la rind un gol in 10 meciuri si tu vorbesti *** astea?Eu sint dinamovist de mic dar nu pot sa concep ca adunatura asta de la club sa-i numesti fotbalisti, poti sa ii numesti, scamatori,cofetari,penali oricum dar fotbalisti nu. Hai sa te intreb si eu ceva, adunatura aia de pe teren se pot numii oameni? Eu zic ca nu si iti spun si dece. Tu crezi ca e normal ca un copil sau un batrin sa-si rupa piinea dela gura pentru niste *** care nu au nici un gram de demnitate in ei si joaca o cacialma,ca ala nu e

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  28 Aprilie 2021, 12:35

Dar astora oare nu le este rusine sa debiteze astfel de benibilitati? Astia chiar au probleme grave cu partea superioara a corpului.

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  28 Aprilie 2021, 12:28

Nu mai bateti campii.Problema majora la Dinamo este valoarea indoielnica a jucatorilor.Niste manelisti care si-au ales aceasta meserie cu gandul la sacii de bani pe care ii castiga Messi sau Ronaldo.Numai ca aia stiu sa dea cu piciorul in minge.Jucatorii de la Dinamo stiu doar sa dea cu banii in manelisti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează