FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ricardo Grigore, de joi la antrenamentele lui Dinamo: „Nu accept. Vreau să plec! E simplu!”. Cât vrea clubul pe el

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 16:23 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 16:54

Un alt caz special la Dinamo este cel al lui Ricardo Grigore.

În afara lui Steliano Filip care a cerut insistent să plece liber și a ajuns să-și bage memoriu, chiar dacă a început să frecventeze antrenamentele.

Dinamo cere ajutor de la Rapid » Mutu, sunat personal
DINAMO
Dinamo cere ajutor de la Rapid » Mutu, sunat personal

Și Ricardo Grigore vrea să plece de la Dinamo

Fundașul central de 23 de ani va reveni de joi la ședințele de pregătire ale lui Gheorghe Mihali. Dar nu are de gând sub nicio formă să continue în „Ștefan cel Mare!”

A reiterat acest lucru, fostul campion de la juniori cu Dinamo rămâne consecvent ideii de a părăsi gruparea roș-albilor.

Jocul nervilor continuă la Dinamo

Fundașul va sosi la antrenamentele „câinilor", însă, la fel ca Steliano Filip, este pe picior de plecare. Este un joc al nervilor care se va derula până când cineva va ceda.

Dacă Steliano a ajuns la a depune memoriu, Ricardo încă nu a făcut-o, dar este gestul următor, dacă nu va ajunge mâine sau cel târziu până la finele săptămânii la un acord amiabil cu clubul! 

Grigore continuă negocierile cu reprezentanții clubului.

„Nu accept să rămân cu nicio condiție. Îmi doresc să plec, e simplu. Sper să fiu înțeles. Nu e vorba de rea voință, am spus acest lucru din iarnă, sper să ajungem la o înțelegere", a reacționat Ricardo Grigore pentru GSP.ro.

1 minuta jucat Rici Grigore în play-out-ul ultimului sezon

Ricardo Grigore: „Eu stau pe bară, ei vor să mă vândă? Să rămână cine a dus Dinamo aici!"

În urmă cu două săptămâni, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Rici Grigore a punctat ferm toate detaliile ce l-au nemulțumit și l-au determinat să ia în considerare să plece de la clubul unde a crescut. 

Iată ideile principale:

  • „Cu tot respectul, nu am nicio problemă , dar nu cred că știe care e situația adevărată a mea. Nu vreau să ies în față că plec, dar domnul Zăvăleanu știe din luna martie cum stă treaba. Ideea e simplă: am fost dat la o parte de toată lumea de la masă, mi-am luat farfuria și-am plecat în fundul sălii să mănânc!"
  • „Am jucat cu Craiova, acasă, când am luat 6. Inițial, am zis că e momentul să revin în forță, dar, după meci, nu poți să evidențiezi pe nimeni. Am jucat fundaș central stânga, apoi stânga, după care am fost scos din echipă, fără nicio explicație. Am tăcut, 0-0 la UTA, apoi decizia mea a fost să plec de la Dinamo, nu am mai prins niciun minut! Bine, am mai fost băgat în minutul 90Ă3 cu Chindia, să trag de timp, la 2-0.
  • „Am ajuns pe margine, pe bară, nici măcar în lot, în afara antrenamentului... Eu n-am fost să cer să mă bage antrenorul, vă pot confirma șefii clubului. Cred că sunt jucătorul cu cele mai multe meciuri ca rezervă din istoria ultimilor ani. Deși nu știu care e obiectivul lor, eu stau pe bară, ei zic că vor să mă vândă! Păi, cum, așa?!"
  • „Îți dau cuvântul meu, nu mi s-a explicat nimic. Mă refer la Uhrin. În martie, eram 5 fundași centrali, apoi a mai venit unul, 6, apoi a mai fost reprofilat unul, 7. Eu nu aveam minute, am zis că nu mai are rost să mai rămân la echipă. N-am vrut să ies, să mă plâng, să fac haos. Am zis în martie: «Gata, plec!»
  • „Când a apărut o informație că Ricardo Grigore vrea să plece, toți fanii erau fericiți. Dar, întreb eu, după ce dai în spatele porții pe un jucător, cum poți să ceri bani din transfer?! Le-am zis celor din conducere: «Nu mă mai simt fericit, nu mai pot. Sunt cel mai vechi jucător din lotul actual! Nu vreau să apar, să vorbesc, doar lăsați-mă să plec. E cel mai bine pentru ambele părți». Le-am zis să-mi dea un procent, ceva. Eu încerc să pot aduce o sumă de bani, dar cine să dea bani pe unul care nu joacă?!"
  • „Nu vreau să se creeze titlu că fac scandal, mai știu eu ce. Eu aveam în plan de mult lucrul ăsta, să plec, fie că ar fi continuat Dinamo în «A», fie că nu! Aș fi jucat la Dinamo II, dar nu eram pe listă, ar fi fost în interesul meu. N-am pretenții financiare, vreau să fiu lăsat pe drumul meu, să performez în altă parte. Nu se poate să faci dragoste cu forța. Domnul Mihali ne-a nominalizat, dar nu știa. De ce nu rămân jucătorii care au jucat și au dus Dinamo aici?! Noi nu ne dorim să plecăm acum că echipa e la pământ. Eu am vrut să plec de atunci, din iarnă.

22 de meciuria adunat fundașul în ediția recent încheiată, având o medie de 72 de minute jucate per partidă

100.000 de euro este suma pe care Dinamo ar dori să o primească în schimbul lui Ricardo Grigore Nu au nicio vină jucătorii! Am rămas prieten cu majoritatea. 

Performanțele din teren sunt separate de cine i-a adus. Să răspundă cine i-a adus, ei sunt în măsură să spună ce a văzut la ei de i-au transferat. Dinamo nu mai vinde jucători crescuți în curtea propria, nu a vrut să facă un business din asta. Poate nici noi n-am fost ce trebuie, dar nici cei de la club n-au știut să aibă un plan
– Ricardo Grigore

101partide a strâns în tricoul „câinilor", având 3 goluri și 4 assist-uri

VIDEO Constantin Anghelache: „Indiferent cât va juca, Dinamo tot la faliment va ajunge”

Citește și: 

Dinamo = debandadă » Fără jucători, „câinii” au rămas și fără doctor, bucătar și aparatură medicală

Steliano Filip și-a depus memoriu! Vrea salariile restante și să plece liber de la Dinamo: „Anunțasem că vom ajunge aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
Joe2022
Joe2022  •  24 Iunie 2022, 08:30

Asta a uitat când apărea la interviuri după meciuri și spunea că nu înțelege cum de ia bătaie mereu. Daca nua jucat în ultimele 4,5 meciuri nu înseamnă că el nu a contribuit la retrogradarea lu Dinamo. Cat a jucat a făcut-o foarte prost. Numai gafe făcea meci de meci.

Falticeni1962
Falticeni1962  •  23 Iunie 2022, 14:03

TREBUIA SĂ SE RENUNȚE LA TOATE *** CARE AU RETROGRADAT DINAMO ȘI ÎNCEPUT CU UN LOT NOU DIN LIGA 4..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vasi86
Vasi86  •  23 Iunie 2022, 06:59

El vrea sa plece.. Pai cu petarde ca tine a ajuns Dinamo sa retrogradeze, acum nu stiti cum sa scapati? Voi ar trebui sa va lasati de fotbal, ati retrogradat al doilea cel mai important club din tara, sunteti o pata pe istoria lui Dinamo..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează