FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ei sunt fotbaliștii care au cerut să rămână la Dinamo în Liga 2 » Torje și Eșanu, în fruntea listei

Dintre fotbaliștii ce au retrogradat Dinamo în Liga 2, Gabriel Torje, Mirko Ivanovski, Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura, Marius Tomozei și Mihai Eșanu au transmis conducerii că ar dori să continue la echipă. +30   FOTO
Dintre fotbaliștii ce au retrogradat Dinamo în Liga 2, Gabriel Torje, Mirko Ivanovski, Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura, Marius Tomozei și Mihai Eșanu au transmis conducerii că ar dori să continue la echipă.

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 20:55 / Actualizat marti, 31 mai 2022 20:55

Dintre fotbaliștii ce au retrogradat Dinamo în Liga 2, Gabriel Torje, Mirko Ivanovski, Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura, Marius Tomozei și Mihai Eșanu au transmis conducerii că ar dori să continue la echipă.

Dinamo a rulat 53 de jucători în sezonul în care a retrogradat. Cei 17 jucători aduși în mercato de iarnă au avut acorduri doar până la finalul acestui campionat, cei mai mulți vor pleca pe drumul lor. Totuși, cel puțin în primele ore după șocul campionatului, câțiva fotbaliști au transmis conducătorilor că iau în calcul să continue, fiind dispuși la negocieri.

Detalii uluitoare din vestiarul „câinilor” » Aroganțe și relaxare înainte de Dinamo - U Cluj: „Le dăm 3-0 repede, simplu!” + Fotbaliștii îl ironizau pe Uhrin
Dinamo
Detalii uluitoare din vestiarul „câinilor” » Aroganțe și relaxare înainte de Dinamo - U Cluj: „Le dăm 3-0 repede, simplu!” + Fotbaliștii îl ironizau pe Uhrin

Cine rămâne la Dinamo după retrogradare

Oficialii din Ștefan cel Mare au confirmat pentru Gazetă că există jucători care au transmis că ar dori să contribuie la promovarea lui Dinamo în prima divizie. 

„Torje așteaptă să-i spunem care ar fi condițiile unei noi colaborări. Ivanovski a transmis că el este dispus să ajute Dinamo. Grădinaru și Moura au zis că ei se mai gândesc, dacă vrem și noi. Tomozei va continua și el, a semnat. O situație deosebită este cea a lui Eșanu, portarul atât de acuzat după baraj, el a precizat că dorește să rămână, să ajute, dar acest lucru va depinde de noul antrenor", au comunicat șefii clubului, pentru GSP.ro.

Morar în Indonezia, Filip în Ungaria

Autorul golului dinamovist în "dubla" cu U Cluj, Vlad Morar, ar putea semna zilele viitoare cu Persebaya Surabaya, locul 5 din Indonezia! Cosmin Matei este în tratative avansate cu Sepsi. „

Cu el ne-am înțeles să continue încă un an, chiar înaintea barajului, el era fotbalistul «semnat», nu Pierret, însă înțelegerea era valabilă doar pentru Liga 1. Matei a fost un jucător de caracter", au transmis oficialii.

Steliano Filip ar putea semna cu Mezőkövesd, care a evitat retrogradarea în Ungaria, dar nu gratis! 

Salarii de 2.500 €

Dinamoviștii vor avea o medie salarială situată în jurul sumei de 2.500 de euro pe lună. 

„Trebuie să vedem bugetul de venituri pentru sezonul viitor pentru a face și bugetul de cheltuieli. Vor fi salarii mici, cu bonusuri de performanță. Din drepturile TV am pierdut 1,3 milioane de euro, în divizia secundă vom avea între 30.000 și 80.000 de euro", au transmis șefii clubului. Jucătorii au un salariu restant, iar conducerea le-a transmis că în maximum două săptămâni îl vor primi. 

Sunt contracte de 8.000-9.000 de euro. Jucătorii respectivi nici nu cred că își vor mai dori să rămână la Dinamo. Sunt doar vreo trei jucători. Unul singur mai are un contract în desfășurare. Voi vorbi cu el și voi vedea care sunt intențiile lui. Dacă vrea să rămână în continuare să ajute echipa în condițiile unui remunerații corespunzătoare pentru Liga a 2-a, vom discuta. Dacă nu, ne vom despărți amiabil
- Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

„Gică, fă programul!”

În lipsă de alte soluții pentru postul de antrenor, Răzvan Zăvăleanu s-a orientat către Gică Mihali, tehnicianul de la Dinamo U19. Acestuia i-a cerut ca împreună cu secundul Iulian Mihăescu să stabilească un prim program pentru echipa de seniori, după ce Uhrin a plecat în Cehia. 

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Cât de repede va reveni Dinamo în prima ligă?

Citește și alte știri despre Dinamo:

Mesajul lui Vlad Morar, după retrogradarea lui Dinamo: „Cel mai dureros e pentru suporteri, noi fotbaliștii ne găsim contracte”

Antrenorul contactat de Zăvăleanu pentru a se ocupa de Dinamo, după plecarea lui Uhrin jr: „Am fost sunat, nu ascund”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
Mu13iliescu
Mu13iliescu  •  01 Iunie 2022, 22:50

Cu aceleași *** o sa cadă în c.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  01 Iunie 2022, 19:30
Postat de dinamo_forever_77 pe 01 Iunie 2022, 12:00

Am sunat. SI mi-au spus sa-i explic "istetului" ca r este langa e, si din greseala, am tastat si una si alta. Important era sa intelegi esenta mesajului. Daca nu reusesti....suna la Academie sa-ti explice!

Doar Dinamo-n B !

Amiralul2022
Amiralul2022  •  01 Iunie 2022, 17:49

Și Dinamo II a picat în Liga 4 (a-ncasat un catastrofal 2-8 în ultima etapă la F.C. Argeș II), absolut magnific !!!...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează