LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // Lukas Skovajsa, impresionat de colegi: „Sunt gata sa-ți sară oricând în ajutor”

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 16:32

Lukas Skovajsa, fundașul de 25 de ani, provine dintr-o familie de fotbaliști.

Primul transfer al lui Dinamo din acest an, Lukas Skovajsa (25 de ani), a fost folosit de către Dusan Uhrin în partida pierdută cu scorul de 0-1, împotriva lanternei roșii din a doua ligă germană, Dynamo Dresda.

Fost jucător la Trencin și în naționala de tineret a Slovaciei, Skovajsa a ajuns în Ștefan cel Mare din postura de jucător liber de contract.

A ocupat postul de fundaș stânga la debutul său în tricoul câinilor, deși la Trencin fusese utilizat mai des în centrul apărării. Acesta a fost plăcut surprins de coechipieri, pe care îi consideră de mare ajutor.

„Am fost foarte fericit când am aflat că un club precum Dinamo este interesat de semnătura mea. Din ziua în care am ajuns la București am rămas plăcut surprins de echipă și de oraș. Coechipierii sunt gata să-ți sară în ajutor oricând. În cazul în care nu înțelegi ceva sau nu știi ce ai de făcut, îți explică totul. 

O să fac tot ce-mi stă în putință să ajut Dinamo să atingă succesul, întotdeauna am fost un fotbalist dedicat, care a dat totul pe teren pentru echipă și pentru colegi. Sunt mândru că am fost introdus încă din primul meci. Din păcate, nu am reușit să câștigăm, dar cred că o vom face în următorul meci”, a spus Skovajsa pentru GSP.ro.

300.000 de euroeste cota de piață a lui Skovajsa conform transfermarkt.com

7goluri în 148 de partide a adunat Skovajsa în tricoul lui TrencinLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (3)
markksson  •  17 Ianuarie 2020, 02:36

Lukas , sa speram ca iti sar in ajutor si cu ... imprumuturi, ai sa afli curand ca e mare nevoie.

creeperno999  •  16 Ianuarie 2020, 22:58

Ma bucur ca te bucuri

dvd1  •  16 Ianuarie 2020, 19:08

sint extrem de emotionat. Am varsat chiar o lacrima. Ce buni colegi

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1