FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo laudă implicarea lui Mario Nicolae: „Rezolvă tot”

Mario Nicolae, manager sportiv Dinamo
Mario Nicolae, manager sportiv Dinamo

Articol de - Publicat marti, 04 mai 2021 18:14 / Actualizat marti, 04 mai 2021 19:27

Mario Nicolae (35 de ani), managerul sportiv de la Dinamo, este apreciat de către jucători, la echipă și la Săftica, pentru modul cum rezolvă și repară fel de fel de situații.

Managerul sportiv Mario Nicolae a avut de suferit suplimentar pe durata crizei de rezultate a „câinilor”. Oficialul a fost admonestat de către suporterii dinamoviști vizavi de transferurile făcute în 2021, fără a se face vreo diferențiere. Fost angajat la FC Argeș, unde a lucrat direct cu Giuseppe Giannini, la U Cluj și Petrolul Ploiești, Mario a fost ținta predilectă și a celor mai multe glorii ale clubului din Ștefan cel Mare, criticat pe toate tonurile. Chiar jignit.

Mario Nicolae, portret de „om descurcăreț”

Totuși, Mario Nicolae are sprijinul celor cu care lucrează direct, mai exact al staff-ului tehnic, jucătorilor și oamenilor care se ocupă direct de echipă. Conform surselor Gazetei Sporturilor, oficialul roș-albilor este recomandat ca un bărbat descurcăreț și care rezolvă orice, așa cum spun și jucătorii, și reprezentanții formației. Ultima problemă rezolvată de oficialul „câinilor”, pe ultima sută de metri, a fost legată de detaliile deplasării la Iași. 

Mai exact, echipa a plecat ieri, la ora 18:00, către capitala Moldovei și urma să se întoarcă de la Iași, cu autocarul, drum de 8 ore. „De la club, ni s-a transmis că nu ne încadrăm în timp ca să ne întoarcem cu avionul. Mario a vorbit și cu jucătorii, și cu staff-ul tehnic, apoi s-a interesat și a găsit 22 de bilete la avion, pentru cursa Iași - București. Omul chiar se interesează și rezolvă tot felul de situații, chiar dacă e cel mai blamat om de la Dinamo”, au povestit jucătorii pentru GSP.

Mario Nicolae, manager instalator la Dinamo

Mario Nicolae i-a cucerit pe dinamoviștii de la echipă pentru faptul că s-a implicat în rezolvarea a diverse situații. „«Lasă că rezolv eu», spune. Noi nu știm ce implicare și dacă el a adus jucătorii de la Dinamo, important e ceea ce vedem că face. Mario a rezolvat cu medicamentele sponsorizate de la o companie celebră în România. Tot el a rezolvat și cu gratuitatea la testele Covid. La fel, a găsit sponsorizare pentru renovarea aparaturii din bucătărie, la Săftica. 

A pus la punct și cabinetul medical, a făcut rost de aparatură de fizioterapie de ultimă generație. Practic, el îi duce pe jucători, cu mașina, la investigațiile medicale. Până și cu duba care să transporte materialele la stadion tot el a rezolvat. Ajută pe toată lumea, sincer, se vede că e cu credința, fiindcă nu replică atunci când este contrat. «Să zică orice-or zice, important este să se vadă că n-am trecut degeaba pe aici», replică el”, au povestit dinamoviștii.

Jucătorii aduşi de Mario Nicolae au fost luați la solicitarea antrenorilor pentru posturile respective şi au semnat cu Dinamo după ce tehnicienii au confirmat utilitatea lor. Am fost refuzați de dinamoviști recunoscuți pentru o asemenea funcție în club.
- Reacție DDB, săptămâna trecută

Cum s-a apărat Mario Nicolae în ultima perioadă

  • „Rămân stupefiat de ușurința cu care jignim și împroșcăm cu noroi. Înțeleg că e cel mai ușor să distrugi, dar parcă n-ar strica un minim de bun-simț, de respect față de ceilalți și de noi înșine” 
  • „Un transfer este influențat de mulți factori. Este nevoie și de puțină răbdare. Am mare încredere în echipă și în jucătorii nou-veniți. Legat de Morsay, Vasile Mogoș, colegul său de la Chievo Verona, ne-a dat referințe foarte bune. De asemenea, oameni de fotbal din Italia, iubitori ai clubului Dinamo, ne-au vorbit foarte bine despre jucător” 
  • „Niciun jucător nu este impus staff-ului tehnic. Antrenorii sunt cei ce decid. «Câinii» veritabili mușcă din adversari, nu se atacă între ei”  
  • „Sunt foarte multe minciuni, mizerii. Jucătorilor le este scârbă. Mulți se folosesc de mine să distrugă și să facă agitație la echipă. Dacă nu ar curge apa la Săftica, tot Mario Nicolae va fi de vină. Tot ce se întâmplă negativ la Dinamo, e din cauza mea... Am auzit că eu fac transferurile, că eu am drept de semnătură, că eu plătesc angajații și decid tot. Mai rămâne să se spună că eu sunt în spatele lui Cortacero” 
  • „Dacă eram ca pe YouTube, să iau bani de fiecare dată când sunt amintit și acuzat într-un articol, chiar eram bine, putem susține financiar Dinamo. Dar jucătorii sunt toți de partea mea”

VIDEO. Mihai Stoichiță, despre retrogradarea lui Dinamo: „Nu prea am emoții, au jucători buni”

Mai multe știri despre Dinamo:

Cum s-a produs schimbarea în bine în jocul lui Dinamo: „Asta au cerut suporterii, e altă atitudine acum”

Dinamo vrea să continue cu „Robin Hood” » Primul jucător din „haită” căruia i se oferă prelungirea contractului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
gigicoaste
gigicoaste  •  05 Mai 2021, 09:25
Postat de creeperno290 pe 04 Mai 2021, 22:37

In afara de morsay si albentosa, a adus numai petarde

Pai e cam greu sa aduci jucatori buni, liberi de contract sa lupte pentru evitarea retrogradarii la un club cu numeroase probleme. Este uimitor ca totusi au reusit sa aduca pe cineva.

dragdim
dragdim  •  05 Mai 2021, 06:15

Dacă e așa bun cu logistica ce caută ca director sportiv, sa se ocupe de administrație și sa lase pe unul care e mai potrivit sa se ocupe de transferuri. Părerea mea este ca “bordu” încearcă sa își facă un pic de reclama, după ce au adus Dinamo in pragul dispariției și miroase tare a campanie electorală. Asta dacă se tin de cuvânt.

creeperno290
creeperno290  •  04 Mai 2021, 22:37

In afara de morsay si albentosa, a adus numai petarde

Vezi toate comentariile (4)
Comentează