FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Marius Șumudică deplânge situația „câinilor”: „E o mare problemă”

Articol de - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 09:15

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Șumudică (48 de ani), deplânge soarta lui Dinamo, echipă care a ratat play-off-ul pentru cel de-al treilea sezon consecutiv.

„Îmi pare rău pentru Dinamo. Să fiu sincer, îmi pare rău, fiindcă play-off-ul fără Dinamo este ca mâncarea fără sare şi piper, cum se zice. Cred că este o problemă mare şi nu ştiu exact ce se întâmplă. 

Dar Dinamo schimbă jucătorii pe bandă rulantă, tot vin câte 10 jucători, 10 jucători, le e greu şi celor care lucrează acolo să facă rezultate peste noapte”.

Marius Șumudică: „Cine să mai oprească CFR Cluj?”

Cât privește lupta pentru campionat, Șumi a declarat: „Cine să mai oprească CFR Cluj?! Cred că îi va fi destul de greu să treacă de Sevilla şi atunci automat ies din această competiţie şi îşi canalizează toate forţele pe campionat. Sunt doar zece meciuri, e diferenţă mare”.

Match Preview Dinamo - FCSB: 

Vezi și: 

EXCLUSIV Laurențiu Corbu a răbufnit după plecare! Atac fără precedent la adresa șefilor lui Dinamo: „Puteau fi bărbați cu mine, dar n-au fost!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zorrozabal
zorrozabal  •  12 Februarie 2020, 13:38
Postat de Tudor Lorena pe 12 Februarie 2020, 12:01

Sumi, vad ca incet , dar sigur , devii un fel de mama Omida , te pricepi la toate, sau iti place sa te bagi singur in seama . In rest sa auzim numai de bine , ia-le banii turcilor ca si ei ne-au luat noua destui cu japca .

Are dreptul sa vorbeasca!A castigat titlul de campion!Cu Astra,nu cu fcsb!

1354448794649854
Tudor Lorena  •  12 Februarie 2020, 12:01

Sumi, vad ca incet , dar sigur , devii un fel de mama Omida , te pricepi la toate, sau iti place sa te bagi singur in seama . In rest sa auzim numai de bine , ia-le banii turcilor ca si ei ne-au luat noua destui cu japca .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează