FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Mărturia-șoc a unui dinamovist care s-a infectat cu COVID-19: „Spatele mă doare de parcă m-a bătut unul cu parul. Și pielea mă doare”

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 20:17 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 00:17

Dinamo a fost lovită în plin de coronavirus, cu zece fotbaliști confirmați. Unul dintre ei a povestit cât de grave sunt simptomele.

Nu e de glumă cu noul coronavirus. Mitul că sportivii, care au o pregătire fizică superioară, nu resimt simptomele e spulberat chiar de unul dintre jucătorii bolnavi de la Dinamo.

„Parcă m-a bătut cu parul”

„După ce am terminat antrenamentul de acum câteva zile, Răuță zicea că îl doare în piept. Am zis «n-are, mă, nimic, e răcit». Seara, mi-a zis că se simte cam rău, că are frisoane. Apoi și pe mine au început să mă doară ochii. Spatele mă doare de parcă m-a bătut unul cu parul. Mă doare corpul, mă doare când pun mâna pe piele. Mă doare și capul. Trebuie să fac o radiografie, că sunt moleșit. E ca și cum aș fi răcit, doar că la corp e altfel de durere, o altfel de sensibilitate la atingere. Nu te poți ridica din pat. Dar sunt OK, o să treacă”, a povestit unul dintre dinamoviștii bolnavi.

Jucătorii de la Dinamo infectaţi cu COVID-19:

  1. Valentin Lazăr (30 de ani, extremă stânga)
  2. Filip Mrzljak (27 de ani, mijlocaș defensiv)
  3. Ricardo Grigore (21 de ani, fundaș central)
  4. Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central)
  5. Alexandru Răuță (28 de ani, mijlocaș defensiv)
  6. Ștefan Fara (19 ani, portar)
  7. Andrei Sin (28 de ani, fundaș stânga)
  8. Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș ofensiv)
  9. Aleksander Mitrovici (17 ani, portar)
  10. Dan Tălmaciu (19 ani, fundaș)

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre cazurile de coronavirus de la Dinamo: 

Gigi Mulțescu, scandalizat de comportamentul jucătorilor săi: „Nu aș fi acceptat să vin, dacă știam că va fi așa” + Spune că Dinamo nu mai poate face transferuri

DINAMO. Diego Fabbrini, primele declarații din spital: „Ieri, nu m-am simțit prea bine”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ovina02o
ovina02o  •  20 Iulie 2020, 23:56
Postat de randoomg pe 20 Iulie 2020, 00:58

si totusi,nue ste suspect ca sorescu si pujilici aka cei mai buni de la vitan barzesti nu s-au ifnectat? foarte suspect.

Tu ai creierul infectat de branza

1745flo
1745flo  •  20 Iulie 2020, 10:53

Stati in casa, ce căutați la munca sau la cumparaturi? Puneti-va masca si incuiati-va in casă, virusul ucigaș e parșiv si intra pe sub ușă!

randoomg
randoomg  •  20 Iulie 2020, 00:58

si totusi,nue ste suspect ca sorescu si pujilici aka cei mai buni de la vitan barzesti nu s-au ifnectat? foarte suspect.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează