FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo ar putea pierde un titular! Ofertă de la Maccabi Tel Aviv pentru Mattia Montini, omul adus de Mircea Rednic

Mattia Montini
Mattia Montini

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 09:08

Dinamo se pregătește de noul sezon, dar s-ar putea despărți de Mattia Montini.

Matti Montini, 27 de ani, ar putea pleca în această vară de la Dinamo. Atacantul italian este dorit de Maccabi Tel Aviv, potrivit Prosport. Campioana din Israel a făcut o ofertă oficială de 800.000 de euro.

„Are o ofertă din Israel. Clubul oferă 800.000 de euro în schimbul lui Montini. Prunea ştie şi el. O să vorbesc eu mai multe cât de curând”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul care l-a adus în România, pentru sursa citată.

Montini a venit la Dinamo în noiembrie 2018, din postura de jucător liber de contract. Acesta a impresionat în tricocul „câinilor”, marcând de 13 ori în 23 de meciuri.

Maccabi Tel Aviv a câștigat titlul în Israel în sezonul trecut și e calificată în turul II preliminar al Ligii Campionilor, unde o poate întâlni pe CFR Cluj.

1.000.000 €este cota lui Montini, potrivit transfermarkt

De-a lungul carierei, Montini, crescut la juniorii Romei, a mai jucat la Benevento, Feralpisalo, Cittadella, Juve Stabia, Arezzo, Pro Patria, Monopoli, Bari și Livorno.

Pe postul de atacant, Dinamo îi mai are pe Andreas Mihaiu, Daniel Popa, Robert Moldoveanu și Slavko Perovic.

dinamo
DINAMO

Antrenor: Eugen Neagoe (nou)
Veniri: Cătălin Straton (Călărași), Alexandru Răuță (Voluntari), Robert Moldoveanu (revenire împrumut, Petrolul), Florin Bejan (Astra), Andrei Sin (Poli Iași), Slavko Perovic (liber de contract), Gabriel Moura (Sepsi), Riccardo Piscitelli (liber), Kevin Bru (liber), Brito (liber), Filip Mrzljak (Astra), Andreas Mihaiu (revenire împrumut, Chindia)
Plecări: Alexander Christovao (final de contract), Parfait Mandanda (împrumut încheiat, Charleroi), Simon Zenke, Facundo Mallo (Rapid), Damien Dussaut, Elvis Kabashi, Rachid Ait-Atmane, Vlad Muțiu, Nasser Aliji, Marco Ehmann (Școlar Reșița)

Citește și:

Eugen Neagoe a decis: Cătălin Straton va fi portarul titular în Viitorul - Dinamo » Motivul din spatele deciziei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
luputu
luputu  •  09 Iulie 2019, 15:10

Bucurati-va si pupati-l pe prunea , neagoe si negoita, si veti vedea unde veti ajunge. Ignorantilor!

mario_rdfe
mario_rdfe  •  09 Iulie 2019, 12:40
Postat de moshu..shukaru pe 09 Iulie 2019, 11:36

Sincer, eu m-am bucurat că a plecat Rednic. Cu el pe bancă (și nu numai acolo), am stat mai tot timpul cu teama că, așa cum a procedat (și altă dată), ne lasă cu ochii în soare după prima ceartă / neînțelegere. Neagoe pare o alegere OK. Să vedem ce / cum va fi în continuare.

Absolut de acord, aceiasi senzatie o aveam si eu...se supara si pleaca, sau are oferta si ne lasa...sunt foarte multumit ca a venit neagoe, mai ales ca se intelege de minune cu prunea.

moshu..shukaru
moshu..shukaru  •  09 Iulie 2019, 11:55
Postat de rammstein_deutschland pe 09 Iulie 2019, 11:48

Daca nea Gigi cere 40 de mil pe mediocrul Man , de ce nu am lua si noi 50 de mil pe Montini =)))))))))))))))))))))))))))))))

Ca să nu zică lumea despre Negoiță că e (și el) dus cu pluta. Așa că, pentru a fi sigur de asta, cere doar...800000 !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează