FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Lovitură pentru Dinamo: un titular stă o lună pe bară » Negocieri în weekend pentru înlocuitor

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 11:37 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 11:51

Dinamo are probleme uriașe între buturi, cu nici o săptămână înaintea startului campionatului: Mihai Eșanu stă o lună pe bară. „Câinii” au meci vineri, în Trivale, cu FC Argeș, iar situația din prezent este dramatică în privința titularului care să apere poarta roș-albilor. 

Plamen Iliev nu mai vrea sub nicio formă să continue în Ștefan cel Mare, transmițând că nu mai e pregătit mental să joace în tricoul alb-roșu, chiar dacă șefii și antrenorul Flavius Stoican ar dori ca bulgarul să apere poarta dinamoviștilor.

 Mihai Eșanu s-a accidentat și ratează startul sezonului, conform informațiilor GSP.ro, dar situația este mult mai gravă în privința celui care s-a afirmat primăvara trecută în „haită”, când a început ascensiunea în Liga 1. 

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Sorescu » Transferul #5: a impresionat la antrenamente și urmează să semneze!
DINAMO
Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Sorescu » Transferul #5: a impresionat la antrenamente și urmează să semneze!

Jucătorul de 23 de ani s-a ales cu o fractură la deget și riscă să stea mai mult de o lună pe tușă! De-abia după ce va consulta un ortoped, va cunoaște exact cât de lungă este absența lui. 

Eșanu și-a rupt degetul în momentul în care l-a lovit cu pumnul pe Bogdan Rusu, la intervenția din meciul amical cu Mioveni (0-2), fază ce l-a scos din joc și pe căpitanul argeșenilor, care s-a ales cu o fractură de pomete, el fiind transportat de urgență la spital! Atacantul va fi indisponibil pe termen lung, o lună și jumătate. 

Dinamo stă doar în Fara, portar cu zero meciuri în Liga 1

Astfel, practic, în acest moment, Dinamo stă doar în doi portari foarte tineri și total lipsiți de experiență. Ștefan Fara, 20 de ani, va fi titular diseară în amicalul cu Farul. Portarul nu are niciun meci în Liga 1. 

Fostul campion la juniori nu a jucat până acum decât până la nivelul eșalonului secund, având și aici puține meciuri, la Farul, când echipa era în Liga 2. Iar ”rezervă” este Eduard Chioveanu, 16 ani, promovat de curând la antrenamentele primei echipe!

2 goluripe meci a fost media golurilor încasate de Eșanu în prima parte a sezonului, 26 în 13 partide jucate

Dinamo insistă la CFR Cluj pentru Figueiredo

Cristiano Figueiredo, portarul lui CFR Cluj, a devenit prioritate în privința transferurilor pentru Dinamo. Portughezul e o figură cunoscută în fotbalul românesc, el a evoluat între 2019 și 2021 la Hermannstadt. De altfel, portughezul a colaborat la Sibiu chiar cu Iuliu Mureșan, actualul administrator special din „Groapă”.

Fotbalistul și-ar dori să ajungă la Dinamo, însă există un mare impediment. Figueiredo are un salariu mare în Gruia, în jur de 10.000 de euro, iar mutarea se va face doar dacă „feroviarii” vor accepta să contribuie și ei la salariul lunar al fotbalistului. Cu jumătate, conform informațiilor GSP de la ambele cluburi. Î

În acest week-end se va discuta împrumutul, iar bucureștenii insistă ca mutarea să se facă rapid. Și cu cetățenie germană, portarul a bifat doar două meciuri în actuala ediție, încasând două goluri. 

13 meciuria adunat Fara ca rezervă la Dinamo, în Liga 1, în actuala ediție

VIDEO Momentul în care Bogdan Rusu e lovit de Mihai Eșanu, în amicalul Dinamo - Mioveni 0-2

Citește și: 

EXCLUSIV Haos la Dinamo! » „Câinii” nu reușesc să se despartă de fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican

Ce se întâmplă cu Filip și Iliev, fotbaliști care vor să plece de la echipă. Conducerea lui Dinamo e fermă: „Nu acceptăm niciodată așa ceva”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  15 Ianuarie 2022, 22:46

Conform instagramului lui, e un om credincios. Stie ca Dumnezeu va pedepsi gsp daca asa considera

dd_696
dd_696  •  15 Ianuarie 2022, 14:37

In locul lui Esanu as da in judecata *** de la fituica si nu m-as lasa pana nu-i inchid! RUSINE *** ***!!! "Eșanu și-a rupt degetul în momentul în care l-a lovit cu pumnul pe Bogdan Rusu, la intervenția din meciul amical cu Mioveni (0-2), fază ce l-a scos din joc și pe căpitanul argeșenilor, care s-a ales cu o fractură de pomete, el fiind transportat de urgență la spital!"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geanylasfierbinti
geanylasfierbinti  •  15 Ianuarie 2022, 14:01

Vine Prunea in poarta si asa e liber de contract ????????????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează