FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Mircea Lucescu, afectat de situația de la Dinamo: „Plâng pentru echipă! E vorba de ambiții și orgolii”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 17:32

Mircea Lucescu, 74 de ani, fost jucător și antrenor la Dinamo, a vizitat azi șantierul de la Stadionul Arcul de Triumf și a oferit mai multe declarații.

Lucescu, 74 de ani, a vorbit despre situația stadionului Dinamo, care nu este modernizat de către autorități.

Plâng pentru Dinamo, pentru că nu a reuşit să facă acelaşi lucru din cauza unor ambiţii absolut aiurea, a orgoliilor unor oameni care au întârziat acest lucru. Sper ca Ministerul de Interne, care este proprietarul acestei baze, să intervină și să încerce să revitalizeze viaţa sportivă din zona aceea”, a declarat Mircea Lucescu.

„Nu e vorba de funcţie la Rapid. Mâine mă pot duce şi pe lângă Dinamo dacă ar fi interes din partea lor, aşa cum m-am dus şi lângă Steaua. Fără niciun fel de intenţie, fără funcţie. E viaţa mea asta şi vreau să o ţin la cel mai înalt nivel”
Mircea Lucescu

Match Preview. Dinamo - Astra

Mircea Lucescu: „Stadionul Arcul de Triumf e o bijuterie” 

Mircea Lucescu a vorbit și despre restul stadioanelor din București și a spus că va vizita și stadioanele Ghencea și Giulești. 

„Am venit din curiozitate, în primul rând. Curiozitatea este calitatea cea mai importantă pentru a duce lumea înainte. Dacă nu am fi curioşi nu am îmbunătăţi lucrurile. Am vrut şi eu să văd cum arată stadionul acesta (n.r. Arcul de Triumf). E o bijuterie şi vreau să felicit Federaţia de Rugby, care se ocupă în momentul ăsta de această bază.

Mă duc să văd şi cel de la Ghencea, mă duc şi la Giuleşti. Am venit din Turcia, unde s-au construit în absolut toate oraşele stadioane imense. Eu nu spun să se construiască stadioane imense, dar dacă s-ar construi o astfel de bază în fiecare din sectoarele noastre ar avea de câştigat absolut toată lumea”, a adăugat Lucescu. 

VEZI ȘI:

VIDEO Vali Lazăr pune piciorul în prag: „Oamenilor li s-a luat să vină pe «Ștefan cel Mare»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
samertx
samertx  •  30 Ianuarie 2020, 23:11

Nea Mircea, numai Nea Nicu venea să vadă stagiile în care se aflau construcțiile. Matale ți-ai făcut o idee spre fundații. Noi, dinamoviștii, te invităm, cu plăcere, să tai panglica tricoloră la inaugurarea noului stadion Dinamo, atunci când îi va veni timpul. :))

creeperno999
creeperno999  •  30 Ianuarie 2020, 22:45

Plangi taica dar bani dc nu bagi?

george1111
george1111  •  30 Ianuarie 2020, 20:55

Un ipocrit .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează