FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Mircea Rednic a apărut în premieră cu mască, s-a luat de jurnaliști, apoi a aflat de la ei că adversara din Liga 1 și-a schimbat antrenorul: „Nu știam”

Mircea Rednic / Sursă foto: GSP
Mircea Rednic / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2021 14:07 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 15:39

Mircea Rednic (59 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, a susținut astăzi conferința de presă premergătoare partidei cu Academica Clinceni de vineri. 

  • Academica Clinceni - Dinamo se joacă vineri, de la ora 21:00, la Giurgiu, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, Digi Sport și TV Telekom Sport. 

Pentru prima oară de când se află pe banca roș-albilor, tehnicianul și-a făcut apariția în fața jurnaliștilor cu mască sanitară de protecție, spre surprinderea celor prezenți în sală. Asta în contextul în care, la conferințele de presă anterioare, când situația epidemiologică din România era și mai gravă, peste 16.000 de cazuri pozitive depistate pe zi la nivel „național” în octombrie, „Puriul” a apărut fără mască în fața ziariștilor.

Jurnaliștii prezenți în sala de conferințe au căutat o explicație și l-au întrebat pe Rednic dacă există cazuri de COVID-19 în cadrul echipei.

„Îmi cer scuze, astăzi o să port mască. E virusul ăsta nou, trebuie să mă protejez pe mine și echipa. Mai sunt două săptămâni, n-are rost să riscăm. 

Am avut o problemă la început de săptămână, cu Gabi Torje, care a fost răcit. Dar el e vaccinat, a făcut boala. La testul PCR a ieșit negativ, doar că el nu s-a antrenat. Azi va fi primul antrenament pe care îl face cu echipa. Nikos Kainourgios nu s-a antrenat nici el cu echipa. Azi va face un test și el”. 

O salvează Rednic pe Dinamo? Cum arată scenariul favorabil pentru „câini”+ ce spun calculele hârtiei
DINAMO
O salvează Rednic pe Dinamo? Cum arată scenariul favorabil pentru „câini”+ ce spun calculele hârtiei

Rednic: „N-avem voie să riscăm”

Spre finalul conferinței, Rednic a fost întrebat din nou în legătură cu masca de protecție. 

„Nu mă tem, dar mă protejez pe mine, pe voi și echipa. N-avem voie să riscăm. Nu știm nimic de virusul acesta, nu știm de unde vine, cum ne lovește, cine îl aduce. De ce port mască? Stăm în această încăpere închisă. Eu vă cunosc, dar nu știu pe unde stați voi noaptea (râde)”.

Mircea Rednic a apărut în premieră cu mască, s-a luat de jurnaliști, apoi a aflat de la ei că adversara din Liga 1 și-a schimbat antrenorul: „Nu știam”
Pe 22 octombrie, când în România erau peste 15.000 de cazuri, Rednic a stat fără mască la conferință, la mai puțin de un metru distanță de Gabi Torje

Rednic se consideră o victimă a jurnaliștilor: „Respectați-mă!”

Chiar dacă rezultatele lui Dinamo întârzie să apară și sub comanda lui Rednic, tehnicianul roș-albilor e indignat de unele materiale apărute în ultima perioadă în presă. La un moment dat, pe durata conferinței, antrenorul s-a luat de jurnaliști: 

„Când lucrurile nu merg bine, faceți o anumită atmosferă în jurul lui Dinamo. Ați luat toți antrenorii la rând să le propuneți să preia echipa. Ce vă faceți voi dacă Dinamo nu va mai fi? De cine o să mai scrieți? Nu sesizați lucrurile bune, ci vă place să le evidențiați doar pe cele rele! Respectați-mă, dacă vreți să vă respect și eu! Altfel, o să vă răspund doar la întrebările strict despre meciul din campionat”, a spus Rednic. 

3 punctea strâns Rednic, în cele 7 partide în care a condus-o pe Dinamo în acest sezon. „Câinii” n-au cunoscut gustul victoriei și au fost și eliminați din Cupa României

Mircea Rednic: „Nu mai e Chirilă la Academica?!”

Antrenorul lui Dinamo a aflat de la jurnaliști că adversara din Liga 1 și-a schimbat antrenorul: „Nu știam, n-am citit presa. Indiferent cine e antrenor acolo, mergem să câștigăm la Giurgiu, nu avem alternative. S-au văzut lucruri bune de când a venit Ionuț Chirilă. Echipa joacă, are curaj, construiește de la portar. A avut momente bune de joc, dar rezultatele n-au fost pe măsură. Trebuie să ne respectăm adversarul. Nu trebuie să ne relaxăm sau să tratăm meciul ușor”. 

VIDEO Toate informațiile înainte de Academica Clinceni - Dinamo 

Citește și alte știri de actualitate: 

ANALIZĂ GSP O salvează Rednic pe Dinamo? Cum arată scenariul favorabil pentru „câini”+ ce spun calculele hârtiei

Altă ipostază jenantă » Dinamo, într-un top neverosimil în campionatele Europei

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  02 Decembrie 2021, 15:59

Mircea Rednic a distrus St Liege Muscron Iasi Viitorul si la dinamo are 12 meciuri fara victorie si 5 jucatori fara valiare adusi ! Ce sa salveze ? Liderii DDB care au sustras banii cotizantilor si acum doresc falimentul ptr acoperirea fraudei ?

melu_faget
melu_faget  •  02 Decembrie 2021, 15:49
Postat de dumitru82drugan pe 02 Decembrie 2021, 15:41

Ca si antrenor Redmic e sub Chirila ! O sa vedeti in meci !

iar tu sub iosif ca prostie !!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  02 Decembrie 2021, 15:41

Ca si antrenor Redmic e sub Chirila ! O sa vedeti in meci !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close