FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo profită: încă un fotbalist sub comanda lui Mircea Rednic » Azi face testele medicale

Michel Espinosa, în stânga, a venit în probe la Dinamo
Michel Espinosa, în stânga, a venit în probe la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 07 octombrie 2021 11:08 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 11:58

Deși spunea că își dorește un atacant și un fundaș dreapta, Mircea Rednic aduce în probe și un mijlocaș la închidere.

Dinamo profită de pauză competițională pentru a testa jucători liberi de contract, iar cel mai recent fotbalist adus în probe este Michel Espinosa (28 de ani), un mijlocaș la închidere camerunezo-francez, au dezvăluit sursele Gazetei Sporturilor.

Michel Espinosa, în probe la Dinamo

Fotbalistul de picior stâng are 1,9 m înălțime și este liber de contract din iulie, când a plecat de la Botev Plovdiv. Crescut la juniorii lui Toulouse, Espinosa a mai jucat în ligile inferioare din Franța (Trelissac FC, Clermont Foot, Stade Lavellois, Lyon Duchere) și în Croața, la NK Istra.

250.000 de euroe cota lui Michel Espinosa, potrivit transfermarkt. Cea mai mare cotă a avut-o în februarie 2016, 400.000 de euro

Espinosa a ajuns azi în România și azi face o serie de teste medicale, urmând ca Rednic să-l vadă la joc, alături de atacantul Salif Cisse, în amicalul pe care Dinamo îl va juca sâmbătă, cu Petrolul.

2 selecțiiare Espinosa, la naționala sub 18 ani a Franței

Espinosa a urcat în carieră până în liga a doua franceză, unde a strâns 45 de meciuri la Clermont. În sezonul precedent a fost coechipierul lui Salif Cisse la Botev Plovdiv, echipă de play-out la sud de Dunăre

„Spre deosebire de Cisse, era titular la Botev Plovdiv”, au transmis oficialii dinamoviști pentru Gazeta Sporturilor.

3 goluriîn 27 de meciuri a reușit pentru bulgari, în sezonul trecut

VIDEO Cum joacă Michel Espinosa, fotbalistul aflat în probe la Dinamo

Salif Cisse, un gol în 13 meciuri în 2021

Dinamo a adus zilele trecute și un atacant francez în probe, Salif Cisse, pentru a-l vedea la lucru în amicalul de sâmbătă. Fotbalistul a mai fost în probe la Petrolul Ploiești, toamna trecută, dar a dispărut subit,

Primul jucător de pe lista lui Mircea Rednic a sosit de marți seara la București și a început antrenamentele cu „câinii", urmând a fi testat în amicalul de sâmbătă cu Petrolul Ploiești. Salif Cisse, 29 de ani, un atacant de forță pe stilul „Bizonului" Gnohere, ar trebui să producă o mai mare concurență în ofensiva bucureștenilor.

În ultima ediție, Cisse a jucat în Bulgaria. A fost la Țarsko Selo, apoi la Botev Plovdiv. A marcat doar de patru ori în 26 de meciuri. Două goluri în campionat în 24 de etape, două goluri în tot atâtea meciuri din Cupa Bulgariei. 

În 2021 are 13 partide oficiale, a marcat doar un gol, în luna mai, într-un meci al lui Botev Plovdiv contra formației la care activase, Țarsko Selo (5-0). În două meciuri a fost integralist, în rest a intrat doar pe parcurs. Salif Cisse și-a făcut junioratul în Franța, la formația Le Mans. A evoluat de-a lungul carierei și pentru ASM Belfort, Athletico Marseille, Lucon Football Club, Țarsko Selo Sofia și Botev Plovdiv. Fotbalistul e liber de contract din vară

Citește și: 

Mesaj intern transmis de DDB: „Am tăcut, am tăcut, dar riscul este prea mare!”

Ionel Dănciulescu, mesaj pentru Moldoveanu, după ratarea incredibilă cu UTA » Ce i-a transmis prin intermediul GSP

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
creeperno115
creeperno115  •  07 Octombrie 2021, 22:45

O sa ramanem si noi fara stadion, cu speranta ca reconstructia acestuia va fi cauza

rocky5
rocky5  •  07 Octombrie 2021, 15:54
Postat de csa.regal.2017 pe 07 Octombrie 2021, 12:11

Cu jucătorii ăștia urmează un nou set pentru Steaua ( FCSB )

Steaua măcar are stadion, fcsb sunt ***!:))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky5
rocky5  •  07 Octombrie 2021, 15:49

Auzi, cotă 26 să câștigăm cu Germania! Suntem la nivelul Gibraltarului!:))))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează