FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Un țăran parvenit!” » Rednic îl distruge pe Negoiță și vine cu planul salvării lui Dinamo: „Nu așa, tată! Punem toți 300.000”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 22:04 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 22:32

Mircea Rednic (59 de ani), ultimul antrenor care a cucerit titlul alături de Dinamo, a analizat situația financiară a clubului alb-roșu, intrat în insolvență pentru a scăpa de datoriile care amenințau supraviețuirea clubului.

Rednic, ultima dată antrenor la Dinamo între octombrie 2018 și iulie 2019, s-a declarat dispus să investească la club, în cazul în care mai multe persoane apropiate de Dinamo, cu putere financiară, i s-ar alătura. Printre cei enumerați de „Puriu” se află Mircea Lucescu și Ionuț Lupescu.

Mircea Rednic: „Haideți să ne adunăm, să stabilim o sumă”

„Toată lumea vine cu sfaturi, toți promit... și Hunedoara și Dinamo au nevoie de bani. Îi văd pe nea Mircea, pe Lupescu, cum vorbesc. Fără supărare, nu, tată, cum am împrumutat eu clubul, haideți să ne adunăm 5-6, poate 10 inși, să stabilim o sumă, de 200.000, 300.000... se poate!”, a spus Rednic la Telekom Sport.

Totodată, Rednic, prezent azi în Hunedoara, unde a fost numit cetățean de onoare al municipiului, l-a distrus pe Ionuț Negoiță, fostul acționar majoritar de la Dinamo, care a lăsat clubul pe mâna ibericului Pablo Cortacero în vara anului trecut.

Mircea Rednic, despre Negoiță: „Un țăran parvenit!”

„Văd un țăran parvenit care a venit ca un mare salvator, se mai așază și la masa credală să-și recupereze banii, că nu a luat destul în perioada în care a fost mare conducător. Din surse sigure vă spun că s-au vândut jucători pentru peste 10 milioane de euro, iar el nu a investit”, a „tunat” Rednic.

Rednic nu a ratat ocazia de a comenta un subiect fierbinte, acela al posibilului transfer al lui Deian Sorescu la FCSB. Marea rivală a alb-roșilor a făcut o ofertă pentru căpitanul dinamovist, respinsă de conducerea clubului din Ștefan cel Mare. 

„E necesară plecarea lui Sorescu. E singura sursă... Chiar mă doare când văd alţii care au plecat pe 10, 7, 6 milioane, iar pentru Sorescu ne c***m la 500.000, 700.000. Sorescu are calitate şi e un jucător pe care te poţi baza”.

Mircea Rednic, cetățean de onoare al municipiului Hunedoara

Mircea Rednic, Dorin Mateuț, Ioan Petcu și Florea Văetuș au primit fiecare titlul de „Cetățean de onoare al municipiului Hunedoara”, toți cei 4 fiind foști jucători importanți ai Corvinului.

„Sunt mândru pentru o asemenea onoare. Reprezintă ceva deosebit pentru mine si le mulțumesc oficialităților si oamenilor din oraș pentru ceea ce mi-au oferit întotdeauna”, a declarat Rednic pentru Gazeta Sporturilor.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo și-a prezentat transferurile ca în vremurile bune: „Nu ne oprim aici! El va fi dirijorul” + primele reacții ale jucătorilor: „Noi avem nevoie de Dinamo, nu invers”

Dinamo se transformă » Cum arată primul „11” al lui Bonetti după ultimele recrutări

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
creeperno999
creeperno999  •  05 Septembrie 2021, 22:39

Practic, negoita e un tiriac mult mai sarac!

tataika
tataika  •  05 Septembrie 2021, 18:07
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu te-ai abtinut sa te dai oropsit, iar si iar, cum face intreaga voastra suflare…Sa-ti dea Dumnezeu dupa cum meriti. Este ultima oara cand ma injosesc ca sa te bag in seama.

tataika
tataika  •  05 Septembrie 2021, 16:01
Postat de anatol_karagandici pe 05 Septembrie 2021, 15:41

Remarcati cum s-a dezlantuit pe nspe voci postacul ciobanului contra acestui mesaj cat se poate de logic. Spune si asta ceva, nu? :))) Ce relevanta are dpdv sportiv mutarea de pe o societate pe alta cata vreme SE RESPECTA LEGEA (nu cum a facut ciobanul in 2003) iar regulamentele sportive permit din nou asta? Singura problema poate sa apara daca actionarii noii societati nu au drepturi depline asupra activelor folosite de vechea societate (cum a fost la Steaua in 2003). In rest, ura si la gara :)))

A disparut nu mare sportiv azi. Nu poti sa iei si tu o pauza de cateva ore?

Vezi toate comentariile (53)
Comentează