FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 0-1

Se salvează Dinamo? Ce cred MM Stoica și Basarab Panduru: „Doar într-un singur scenariu”

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 07:03 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 10:16

După Dinamo – U Cluj 0-1, Mihai Stoica și Basarab Panduru au analizat situația complicată în care se află echipa alb-roșie.

Nou-promovată în acest sezon, Dinamo are doar 10 puncte după 19 etape. „Câinii” au bifat aseară a cincea înfrângere la rând în Superligă, iar MM Stoica și Panduru cred că șansele de salvare de la retrogradare sunt aproape inexistente.

Neputință, numele tău e Dinamo! 3 concluzii după încă o înfrângere a condamnaților lui Kopic: și fanii i-au părăsit!
DINAMO
Neputință, numele tău e Dinamo! 3 concluzii după încă o înfrângere a condamnaților lui Kopic: și fanii i-au părăsit!

Ce spun Mihai Stoica și Basarab Panduru despre Dinamo

„Dacă nu va cădea o echipă din motive financiare, nu văd cum s-ar putea salva Dinamo. Ferească să nu apară probleme la cineva. Când apar probleme financiare, poate îți pleacă jucători... Dar în momentul ăsta nu sunt şi nu văd cum ar putea să scape. Nu văd cum s-ar putea salva, dar aş vrea. Nu văd campionatul fără Dinamo”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

El a fost completat de Basarab Panduru.

„Mi se pare că n-ai pe cine să bagi sub tine. Pe FCU Craiova o bagi? Nu. Poate pe Poli Iaşi. Petrolul e prea departe. Să nu fie şi prea târziu, că poţi să aduci ce jucători vrei”, a spus Panduru.

Am făcut câteva schimbări, am încercat să jucăm cât de ofensiv putem și am avut câteva ocazii. Pe de altă parte, am avut stabilitate în apărare, nu le-am oferit contraatacuri adversarilor. Băieții au dat totul, suntem foarte dezamăgiți cu toții.

Lucrăm zi de zi tactic, puțin fizic, dar nu pot schimba multe la capitolul fizic. Mentalitatea este cea mai importantă, vorbim, analizăm, facem totul. Nu pot spune că jucătorii nu și-au dorit sau că nu au avut momente bune, dar trebuie să acceptăm ce s-a întâmplat și să mergem mai departe. Pentru noi, fiecare joc este esențial.

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

VIDEO Mircea Lucescu, declarații după Dinamo - U Cluj 0-1

Citește și: 

Nistor nu s-a bucurat la gol, dar i-a cântat „prohodul” lui Dinamo: „Greu să iasă de acolo!”

Fanii lui Dinamo, furioși după eșecul cu U Cluj » Ce le-au făcut jucătorilor după meci + au primit doi rivali în peluză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  12 Decembrie 2023, 14:40
Postat de Radio_Pyunik_Erevan pe 12 Decembrie 2023, 12:23

Problema e ca nu sunt 2 meciuri cu ocupanta locului 12, e unul singur si in total 9 meciuri mari si late. Oricum, daca ramane in marja de maxim 6 puncte injumatatite sau chiar mai strange, e fezabil sa ajunga la baraj daca gasesc macar 4 jucatori care sa vina ca titulari si ca valoare peste actualii

Da, ai dreptate! Am ramas la faza cu 8 echipe in play-out, tur-retur, 14 etape. Uitasem ca s-a marit numarul de echipe - nu mai stiu de ce. :-)

valentindragobete
valentindragobete  •  12 Decembrie 2023, 12:24
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 12 Decembrie 2023, 08:51

MM: „nu sunt şi nu văd cum ar putea” ... Și tot se supără când îl face lumea „subinginer”!

*** iar te-ai vopsit *** și ai căzut de prost, hi-hi-hi ; Îți explică flick2020 dar la cat ești de prost nu cred sa înțelegi ! Bașca, tu citești ce butonează scriitorul nu ce a spus, ad litteram, vorbitorul ! Chiar este de neînțeles de ce te bagi într-o zonă pe care nu a înțelegi iar în contextul subiectelor de pe acest sait chiar nu are o relevanta prea mare, dar ... prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul. Prostilă cunoști expresia "scos din context", cam asta ai făcut tu citând doar câteva cuvinte din discursul ăluia, ai înțeles ? Nu, nu-i nimic ...!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Radio_Pyunik_Erevan
Radio_Pyunik_Erevan  •  12 Decembrie 2023, 12:23
Postat de adi_stelistul pe 12 Decembrie 2023, 11:03

Prea tarziu nu e. E vorba doar de aritmetica. Intre Dinamo si locul 12 sunt acum 12 puncte, adica doar 6 in play-out. Ceea ce inseamna doua victorii. Daca Dinamo bate in play-out echipa de pe locul 12 in ambele meciuri o egaleaza la puncte si trece in fata ei in clasament, caci departajarea se face dupa rezultatele directe din play-out! Deci, nu e prea tarziu, categoric. Insa... realitatea e ca nu prea sunt sperante la Dinamo din vina managementului care vrea sa obtina ceva de pe urma procentelor lor, fara a-si pune problema sa si aduca ceva in echipa. Iar naivi care sa vina sa bage bani pe care sa-i invarta altii nu prea mai sunt in piata. Aici e problema. Nu la diferenta actuala din clasament. Aceea inca e recuperabila.

Problema e ca nu sunt 2 meciuri cu ocupanta locului 12, e unul singur si in total 9 meciuri mari si late. Oricum, daca ramane in marja de maxim 6 puncte injumatatite sau chiar mai strange, e fezabil sa ajunga la baraj daca gasesc macar 4 jucatori care sa vina ca titulari si ca valoare peste actualii

Vezi toate comentariile (9)
Comentează