FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Motivul pentru care dinamoviștii au jucat în maiouri primul amical al verii

Foto: Cristi Preda (GSP) +35   FOTO
Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , , - Publicat sambata, 24 iunie 2023 15:31 / Actualizat sambata, 24 iunie 2023 16:15

Dinamo s-a impus astăzi categoric în fața echipei Muscelul Câmpulung, formație din Liga 3, cu scorul de 10-2. Jucătorii trupei din „Ștefan cel Mare” nu au evoluat însă în tricouri cu inscripția clubului alb-roșu, ci în maiouri simple, roșii. 

Dan Petrescu, debut cu o înfrângere usturătoare în Coreea de Sud: nu se mai întâmplase de 6 ani!
COREEA DE SUD
Dan Petrescu, debut cu o înfrângere usturătoare în Coreea de Sud: nu se mai întâmplase de 6 ani!

Dinamoviștii au evoluat în maiouri în amicalul cu Muscelul Câmpulung 

Motivul? Trupa din „Ștefan cel Mare” își încheie acordul cu sponsorul principal care apărea pe tricouri, casa de pariuri 888, care a sprijinit-o pe Dinamo în acest sezon, unul la finalul căruia „câinii” au revenit în Liga 1 după o pauză de un an, scriu cei de la Radio Dinamo. Informația a fost confirmată și de sursele Gazetei Sporturilor. 

„Câinii" sunt în discuții cu alte companii care să-și treacă logo-ul pe partea frontală a tricourilor dinamoviștilor și să asigure câteva sute de mii de euro pe stagiune bugetului grupării.

Discuții multiple, tot în zona pariuri, purtate de Dinamo

Conform informațiilor GSP.ro, câteva companii din zona betting și a celei de divertisment, având ca domeniul de activitate organizarea și exploatarea sălilor de jocuri electronice, au fost contactate și unele ar fi interesate de colaborare.

Printre ele, Stanleybet, unul dintre jucătorii importanți din România, prezent pe piața pariurilor din țară din 2004. Și Prosport a scris despre acest interes.

Discuțiile continuă, însă dinamoviștii au dat asigurări că situația se va regla în cel mai scurt timp posibil, mai ales că Liga 1 va debuta la jumătatea lunii iulie.

3sponsori a avut Dinamo din zona betting în ultimii ani, Maxbet, Unibet și 888, ultimele două companii fiind sponsori principali

Totodată, conform lui Daniel Șendre, ex-purtător de cuvânt al DDB, pe site-ul său personal, roș-albii ar mai fi în discuții cu Game World Casino, companie de jocuri electronice, pentru un parteneriat de imagine. De fapt, Game World deține și brand-ul Stanleybet.

Dacă se va ajunge la un acord financiar, logo-ul Stanleybet urmează să apară pe partea frontală a echipamentului.

Și Ionuț Negoiță poate deveni sponsor secundar la Dinamo 

Ionuț Negoiță s-a despărțit în 2020 de Dinamo, când a cedat pachetul de acțiuni managementului spaniol condus de Pablo Cortacero, însă există posibilitatea de a se reapropria de gruparea din Ștefan cel Mare. 

Așa cum a declarat într-un interviu acordat GSP.ro, omul de afaceri ar putea fi unul dintre sponsorii secundari ai echipei ce-a promovat recent în Liga 1. Vor fi discuții în perioada imediat următoare pe acest subiect, oficialii „câinilor” și reprezentanții lui Negoiță studiază variantele.

VIDEO. Dinamo s-a distrat în primul amical din această vară, 10-2 cu Muscelul Câmpulung: golul lui Alin Șerban din penalty

Citește și: 

A rămas șocat când a auzit că revine la Dinamo: „Nu știam că mai am contract!”

Transferul #4 la UTA: Rednic a adus un jucător de bandă care nu știe să atace

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
istet10
istet10  •  25 Iunie 2023, 18:59

Bun, a disparut un sponsor. Asta inseamna ca nu ai un rand, doua de tricouri neinscriptionate? E o asa avere pt un club de prima liga?

creeperno534
creeperno534  •  24 Iunie 2023, 22:34

Ai citit articolul?

gazetadetumbe
gazetadetumbe  •  24 Iunie 2023, 17:02

Tricourile sunt prea scumpe!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează