FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU-DINAMO 0-1

Dinamo n-a avut nici o ocazie, dar a cîştigat dintr-un penalty-cadou

Bonetti ar continua la Dinamo doar pentru că ar trebui să ia 500.000 de euro în caz de demitere
Bonetti ar continua la Dinamo doar pentru că ar trebui să ia 500.000 de euro în caz de demitere

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 08 mai 2012 21:05

La Sibiu, Dinamo a părut încă afectată de scandalul de la finalul partidei precedente, 0-1 cu CFR, cînd Dănciulescu şi Luchin au acuzat că antrenorul Dario Bonetti i-a bănuit de ”blat”. Jocul roş-abilor s-a legat greu, în special în prima parte, de aceea a apărut o situaţie incredibilă: în tot meciul, nu şi-au putut crea nici o ocazie reală de gol!

Au învins totuşi cu 1-0 datorită unui penalty făcut cadou. De sibieni sau de arbitru? Cert este că, la un corner executat de Curtean, ”centralul” Cristi Balaj a acordat 11 metri pentru henţ la Nicolae Grigore ll. Reluările Digisport  nu au arătat evident dacă fundaşul ardelenilor a atins sau nu mingea cu mîna. Niculae nu a iertat de la punctul cu var (25).

Şi, în timp ce Dinamo încerca să construiască, Voinţa rata. Gazdele au avut 4-5 ocazii importante, inclusiv o bară transversală (Antohi) în minutul 3 de prelungiri! În plus, lor li s-a opus de cîteva ori excelent şi portarul Naumovski. Finalmente, o bună alegere făcută de Bonetti în detrimentul lui Bălgrădean.

 

Echipele de start
VOINŢA: Miron - Forika, Apostol, N. Grigore ll - Burlacu, Bunea, Beza, Tătar - Cigan, Zăgrean, I. Popa. Antr. A. Pelici
DINAMO: Naumovski - Nica, D. Grigore, Moţi, Pulhac - L. Rus, D. Kone, Curtean, Alexe - M. Niculae, Ţucudean. Antr. D. Bonetti
Arbitru: Cristian Balaj (Baia Mare).Asistenţi: Aurel Oniţa (Constanţa), Florin Păunescu (Rm. Vîlcea).

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (298)
martzic
martzic  •  09 Mai 2012, 00:24
Postat de je__ pe 08 Mai 2012, 23:13

Echipele mari castiga si cand joaca prost! :P Acum serios: IN CE HAL AM AJUNS!!!

Doar asa mai cistigati si voi!

orre
orre  •  09 Mai 2012, 00:02

MAI FRATILOR, SUNT DE ACORD CA VOINTA ESTE O ECHIPA MICUTA, DAR DE CE SA FIE FURATA CONSTANT SA PICE? PAI SA VORBESC DOAR DE ECHIPELE "MARI" RAPID, DINAMO SI CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAI TATA ERAU LA MIJLOCUL CLASAMANETELUI. MDA VORBESC AIUREA, NE IMBATAM CU APA RECE.

1745flo
1745flo  •  08 Mai 2012, 23:21
Postat de ciocaneanu pe 08 Mai 2012, 21:18

Marii jurnalisti TV care au avut toate reluarile la dispozitie si care nu pot fi acuzati sa sustina echipa Dinamo, au spus ca nu au reusit sa se edifice pe deplin daca a fost penalty sau nu, slugile insa stiu precis ca nu a fost penalty! Lor le pasa de sport. chiar daca lanseaza minciuni la comanda platite de brinzari. Prostia e la ea acasa nu numai printre postaci - mai exista din fericire si exceptii - dar si printre jurnalisti.

corect! telemeaua e la mare pret printre jurnalisti!

Vezi toate comentariile (298)
Comentează