FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

BOMBĂ! Dinamo n-a renunțat în „cazul Andrei Vlad”! Ce pregătesc fanii „câinilor”

Dinamo n-a renunțat în „cazul Andrei Vlad”
Dinamo n-a renunțat în „cazul Andrei Vlad”

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 20:18 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 20:26

DINAMO vs FCSB. Dinamoviștii spun că nu vor renunța la a-și găsi dreptatea în „cazul Andrei Vlad”, strâng bani pentru Tribunalul de la Lausanne - între 20.000 și 45.000 de euro.

Dinamo nu renunță la ideea de a-și găsi dreptatea în „cazul Andrei Vlad", deși e clar că nu va juca finala Cupei României, programată miercuri, 22 iulie, la Ploiești, unde vor evolua FCSB și Sepsi. Împinși de la spate de suporteri, roș-albii așteaptă ca mâine să se judece speța la Comisia de Recurs a FRF, după rezultatul negativ și nejudecat pe fond al Comisiei de Disciplină. Fanii le cer conducătorilor și celor din board-ul DDB să împingă cazul la TAS, considerând că nu au cum pierde acolo. Dorind o victorie de palmares, care s-ar putea lăsa cu solicitarea de daune FRF!

3 X Fabbrini

Tot suporterii vor cotiza, probabil, cu suma necesară judecării cazului la Tribunalul de la Lausanne. Până și oficialii grupării sunt siguri că fanii nu se vor dezice de club. Mai ales că e vorba de rivalitatea cu FCSB. Din informațiile Gazetei Sporturilor, furnizate de câțiva avocați sportivi din țară și din străinătate, prețul variază între 20.000 și 45.000 de euro! În cea mai scumpă versiune, de 3 ori salariul lunar al lui Fabbrini. 

„Taxele se achită în franci elvețieni. Și se diferențiază dacă partea ce solicită judecata va dori ca unul sau trei arbitri TAS să se ocupe de speță. Apoi, se calculează taxele, care nu sunt fixe. La un arbitru este aproximativ 20.000 de euro. La trei, costurile sunt de aproximativ 45.000. Sunt și cazuri complicate, unde arbitrii se așteaptă să lucreze mult. La TAS se ajunge dacă pierzi la comisiile naționale. Partea care depune cererea de recurs la TAS plătește taxele”, a explicat un avocat român stabilit în Germania.

615 mii de euroau adunat deja cei din programul DDB, mai mult din trei sferturi din sumă fiind deja virată clubului sub formă de creditare

VIDEO. Dumitru Dragomir: "Mă înscriu în programul DDB. Îmi pare rău de Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Diego Fabbrini, primele declarații din spital: „Ieri, nu m-am simțit prea bine”

DINAMO. Adi Mihalcea a spus tot după plecare: „Negoiță m-a demis pentru schimbări!” + jucătorii, criticați

Playtech: Simona Halep și Toni Iuruc pregătesc un nou tun financiar. Ce afacere le va umple conturile bancare


Comentarii (78)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  20 Iulie 2020, 14:33
Postat de adriann_ pe 20 Iulie 2020, 11:15

Vise becaliste, cam asa e poate rezuma mesajul tau. Cand Rapid a fost rerogradata aberant de mircea sandu, pe o regula care s-a aplicat doar atunci, Mitica Dragomir a incercat sa dreaga busuiocul si a organizat barajul Chiajna-Rapid. Ghici ce, Rapid a castigat barajul, dar Chiajna a mers la TAS si a ramas in prima liga, in ciuda rezultatului de pe teren. Mai mult, speta actuala e simplificata de faptul ca Sepsi e fix in aceeasi situatie cu fcsb. Adica vor juca finala, dar degeaba, va veni decizia TAS si se va juca o noua finala, Dinamo vs Iasi. Fiind vorba de un singur meci nu e nimic complicat, doar ca frf se va face ingrozitor de ras.

Deci n-ai citit comentariul meu?Ca poate nu mai ziceai prostii!Eu ziceam ca va fi prea tarziu,in plan sportiv!Pana se va judeca la TAS, probabil ca castigatoarea Cupei va fi jucat deja si in preliminariile Europa league!Sa zicem ca va castiga Dinamo la TAS!Iar tu zici ca se va rejuca finala Cupei!Si sa zicem ca Dinamo va castiga Cupa!Te intreb:Ce face cu ea?Tu crezi ca mai are cand sa joace in preliminariile UCL?Tu iti inchipui ca UEFA va dispune rejucarea meciurilor din turul preliminar,numai pentru ca in fotbalul nostru se intampla ce se intampla?

farasportincazarma
farasportincazarma  •  20 Iulie 2020, 12:25

Trupa de divertisment canin PCH si programul DDB, adica Dinamo Doar in B, pregatesc o scenografie 5D nemaivazuta, senzationala, planetara, galactica, in fata TAS, in Elvetia. Ei sunt cei mai buni in scenografii, nemaivand fotbal de peste 10 ani, vecinii CIrcului de Stat traiesc DOAR pentru meciurile Stelei, marcate cu scenograii epocale!!!

mir21
mir21  •  20 Iulie 2020, 11:37

Iar stiri bomba cu *** care rup porti deschise?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează