FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Omul de bază de la Dinamo avertizează: „Nu facem promisiuni! Nu va fi totul roz din prima”

Neluț Roșu, în maiou roșu // foto: Cristi Preda, GSP +35   FOTO
Neluț Roșu, în maiou roșu // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat sambata, 24 iunie 2023 14:14 / Actualizat sambata, 24 iunie 2023 14:27

Mijlocașul Neluț Roșu (29 de ani), titular și marcator în amicalul dintre Dinamo și FC Muscelul Câmpulung, scor 10-2, a analizat prestația „câinilor” și a abordat subiecte de interes pentru suflarea alb-roșie, precum interdicția la transferuri și situația financiară.

Piesă esențială în echipa pe care Ovidiu Burcă a creionat-o la Dinamo, Neluț Roșu a jucat din primul minut în amicalul de astăzi contra celor de la FC Muscelul Câmpulung, echipă de liga a treia.

Mijlocașul central a înscris, iar la final și-a împărtășit impresiile cu reporterii prezenți la fața locului.

MM, după ce a auzit conferința lui Săndoi: „Este foarte grav, dar are mare dreptate. Distruge cluburile!”
ROMÂNIA U21
MM, după ce a auzit conferința lui Săndoi: „Este foarte grav, dar are mare dreptate. Distruge cluburile!”

Neluț Roșu, după amicalul câștigat de Dinamo cu 10-2: „Să arătăm așa și în Liga 1!”

- Cum a fost amicalul cu Muscelul, vă dă speranțe pentru noul sezon acest 10-2?
- Un meci frumos, v-a plăcut și vouă, ați văzut goluri frumoase! Sperăm să aratăm așa și-n Liga 1. Totuși a fost un meci de pregătire, nu era important rezultatul ci să facem un antrenament bun, ca toată lumea să fie sănătoasă și să nu avem probleme cu accidentările.

- Ți-a lipsit Liga 1?
- Mi-e foarte dor de Liga 1 și sunt foarte bucuros că am ajuns aici cu Dinamo. E una dintre cele mai iubite echipe din România, s-a văzut asta și la Liga 2. Așteptăm meciurile foarte tari din Liga 1, lumea o să vină la stadion, fanii lui Dinamo au demonstrat la fiecare meci că sunt alături de noi.

- Vă afectează interdicția la transferuri?
- Sperăm ca atunci când începe campionatul să fim într-o formă bună. Suntem cea mai omogenă echipă din Liga 1. Au venit Ricardo și Geani, așteptăm să vedem ce se mai întâmplă. Dacă se va ridica interdicția ar fi important, dacă nu, nu va fi niciun fel de problemă, noi suntem fericiți. Cred că e important grupul pe care îl avem, foarte unit, foarte puternic, vom vedea pe teren ce se va întâmpla.

- Le puteți promite fanilor că nu vor avea emoții cu retrogradarea?
- Nu cred că trebuie să facem promisiuni pentru sezonul viitor, sperăm să jucăm cât mai bine, să avem un parcurs bun. E clar că nu va fi totul roz și așezat din prima. Avem mulți jucători care vor debuta în Liga 1. Nu va fi ușor. Dar când ne-a fost greu în Liga 2 am reușit să strângem rândurile și să realizăm un obiectiv în care foarte puțină lume credea. Și anul acesta cred că împreună putem face o figură frumoasă.

- Sunteți cu salariile la zi?
- Nu avem probleme financiare legate de partea salarială a jucătorilor. În rest nu știu, întrebați conducerea de subiecte din zona administrativă.

Datoare la o parte dintre foștii jucători străini, Dinamo are interdicție la transferuri, astfel că singurele nume noi din lotul lui Ovidiu Burcă sunt fotbaliștii reveniți după împrumuturi la alte cluburi, adică mijlocașul Geani Crețu (revenit de la FC Argeș) și stoperul Ricardo Grigore (de la Petrolul).

+31 FOTO

Mai multe știri despre Dinamo:

A rămas șocat când a auzit că revine la Dinamo: „Nu știam că mai am contract!”

Disensiuni la Dinamo » Unul dintre acționari i-ar vâna postul lui Vlad Iacob!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează