FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Atacantul refuzat de Dinamo le bate obrazul „câinilor”: „Eram bun și nu cheltuiau cu mine”

Nemanja Petrovic +15   FOTO
Nemanja Petrovic

Articol de - Publicat joi, 29 aprilie 2021 07:36 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 07:47

Nemanja Petrovic (23 de ani) a rămas cu un gust amar fiindcă nu a fost păstrat la Dinamo după testele de la Săftica, fiind preferat Joseph Akpala (34) în locul său.

Dinamo păcătuiește în faza ofensivă, un detaliu crunt ce a dus-o pe loc retrogradabil. Atacanții n-au mai punctat deloc în ultimele 14 etape, iar echipa ce a dat cei mai mulți golgeteri all time Ligii 1 are o ofensivă deplorabilă, 4 reușite în ultimele 13 runde! Când nu a fost înregistrată nicio victorie, ci doar trei remize.

Joseph Akpala, eșec la Dinamo

Cu chiu, cu vai, roș-albii au adus în teste un atacant de 23 de ani, Nemanja Petrovic, recomandat de un fost junior dinamovist stabilit în Țara Cantoanelor, iar tânărul a avut câteva antrenamente reușite, fiind lăudat la Săftica de către Anton, Sorescu și Ehmann, printre alții. 

Doar că lui Mulțescu i s-a recomandat un atacant cu experiență, de mare calitate, așa i s-a transmis, și a sosit Joseph Akpala, 34 de ani, fost golgeter în 2008 în Belgia și fost la Werder Bremen, printre altele.

Numai că Akpala nu mai jucase de foarte mult timp, s-a accidentat după doar 21 de minute în alb-roșu, s-a operat și este istorie pentru Dinamo. În plus, Mulțescu a considerat că Petrovic nu ar fi peste tinerii crescuți în academia roș-albă, precum Mihaiu, Măgureanu, Borcea sau Moldoveanu.

Nemanja Petrovic, despre perioada Dinamo: „Mulți erau la același nivel cu mine”

Petrovici a părăsit Dinamo și se relaxează în aceste zile la Dubai. „Chiar nu pricep ce s-a întâmplat de nu am fost reținut la Dinamo. Mai mult, destul de mulți fotbaliști de la echipă mă apreciau și chiar mi-au spus-o direct. Puteți verifica! Nu știu cine nu a vrut ca eu să rămân. Poate că antrenorul, poate că nu eram la fel de faimos precum Akpala, de exemplu. Dar aș fi putut oferi ceva bun. 

Sincer, nu știu dacă aș fi putut juca imediat. Le-am și spus că am nevoie de puțin timp, adică o săptămână sau două, nu mai mult. Dar, ca fapt divers, mulți jucători erau la același nivel cu mine, nu erau pregătiți. M-am simțit un pic obosit la început, apoi eram foarte bine la sfârșitul săptămânii. Și eram unul dintre cei mai buni! 

Le-am spus că nici nu vreau mulți bani, să-mi dea doar cât să mă descurc la București să trăiesc, să mă cazeze undeva și să-mi asigure masa", a explicat el pentru Gazetă.

Eu mi-am plătit deplasarea în România, Dinamo nu a cheltuit cu mine pe durata cât am stat la antrenamente. Cred că ar fi făcut o afacere foarte bună cu mine.
- Nemanja Petrovic

Sursă foto: instagram.com/npetrov__/
Sursă foto: instagram.com/npetrov__/
Sursă foto: instagram.com/npetrov__/
Sursă foto: instagram.com/npetrov__/
Sursă foto: instagram.com/npetrov__/
+11 FOTO

VIDEO. Sorin Colceag, despre șansele ca Dinamo să se salveze de la retrogradare: „Principalul factor este partea mentală!”

Mai multe știri despre Dinamo:

Ionel Augustin nu mai crede în salvarea lui Dinamo: „Nu scapă de la retrogradare!”

Ionuț Lupescu, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo înainte de finalul sezonului: „E momentul să vă uniți, să fiți un comando”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
creeperno290
creeperno290  •  29 Aprilie 2021, 22:38

Fara cheltuiala jucam cu juniori. Nu ne trebuie jucatori fara potential

iulihenry14
iulihenry14  •  29 Aprilie 2021, 19:19
Postat de badeadorian pe 29 Aprilie 2021, 19:14

La 23 de ani ai nevoie de 2-3 saptamani de pregatire pentru a intra in parametrii !!! ... Iar in pregatirea respectiva intra si 30-45 min de joc in meci oficial !!! Merita o sansa ....

Pai omu a jucat pana acum doar la echipe de amatori din Elvetia, la nivel de Liga a 4-a din Romania. Ce imi era asta , ce imi era Akpala

badeadorian
badeadorian  •  29 Aprilie 2021, 19:14

La 23 de ani ai nevoie de 2-3 saptamani de pregatire pentru a intra in parametrii !!! ... Iar in pregatirea respectiva intra si 30-45 min de joc in meci oficial !!! Merita o sansa ....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează