FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo nu-i mai vrea, dar ei nu vor să plece: "Nu am primit suficient de multe șanse"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 11:27

Mircea Rednic s-a arătat dezmăgit de mai mulți jucători în acest sezon și a început ”curățenia” din prima clipă în care a ajuns la Dinamo. Până acum a dat mai mulți jucători afară și mai are în plan să renunțe la alți câțiva fotbaliști.

Printre cei pe care Rednic nu-i mai vrea la echipă și anul viitor se numără Georgios Katsikas (28 de ani/fundaș), Mircea Axente (31 de ani/ atacant) și Daniel Popa (23 de ani/atacant). Însă cei trei nu vor să părăsească gruparea din Ștefan cel Mare.

"În ultima vreme am avut multe probleme. Au fost patru sau cinci antrenori în doi ani, 10-15 noi fotbaliști, nu a fost deloc stabilitate la Dinamo. Ceea ce are nevoie Dinamo acum, cred, e mai multă stabilitate", a declarat Katsikas la TV Digi Sport.

Nici Axente nu vrea să audă de o reziliere: "Nu am primit suficient de multe şanse. Eu cred că pot ajuta Dinamo".

Daniel Popa spune și el că nu vrea să plece: "Eu mai am contract cu Dinamo încă patru ani. Ştiu că se cere suma de 200.000 de euro pe mine. Orice echipă mă poate transfera dacă dă aceşti bani. Însă eu vreau să rămân la Dinamo, sunt tânăr. Mi-am pierdut încrederea din cauza situaţiei echipei. Şi eu sunt vinovat pentru această situaţie. Însă o vom scoate la capăt". 

Rednic i-a dat afară până acum pe Kino Delorge, Gicu Grozav, Daniel Subotic, Teddy Mezague, Jaime Penedo, Armando Cooper, Andrei Tîrcoveanu și Sergiu Popovici.

10 meciuri a jucat Axente pentru Dinamo în Liga 1 în acest sezon, reușind un singur gol

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Tîrcoveanu spune tot! Îi desființează pe Bratu și Rednic: "De-asta n-am mai prins lotul" + Ce zice despre un eventual transfer la FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1627097764176146
Adrian Apreutesei  •  28 Decembrie 2018, 18:12
Postat de gannicus2014 pe 28 Decembrie 2018, 12:44

sunt fraieri toti cei care accepta sa plece de la rinamo fara sa-si incaseze integral contractul plus daune morale pentru ca vor ramane traumatizati pe viata dupa ce au suportat atata saracie si umilinta sportiva

pai si unde sa se duca? cine are nevoie de asa ceva?

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  28 Decembrie 2018, 15:58

ce a facut mai desteptule, negoita cu barboianu ? a avut curajul sa-i spuna in fata ceea ce au aranjat borcea si jiji ,ceva ce a vazut toata lumea ,inclusiv aia de la procesul etapei la tv ,care radeau ca niste mitocani si dupa aia s-au dat la fund ca nu cumva sa-i vada sau auda ciobanul infractor ! daca era alta echipa in locul fcsb-ului,toti fraierii tipau -blat ordinat- asa au tacut ca sa nu sa le reduca oierul din portii !niste *** ,au avut noroc ca a intrat borcea la racoare ca nu mai radea ala de la vaslui de dinamo ! LA MULTI ANI TUTUROR DINAMOVISTILOR !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  28 Decembrie 2018, 14:46
Postat de runkom pe 28 Decembrie 2018, 13:20

conferinta de presa? wtf? voi sunteti out din playoff cu vreo 5 etape inainte de finalul sezonului regulat si noi aka Steaua care avem sanse reale la titlu dupa injumatatirea punctwelor sa ne ascundem? wtf? pai voi *** treceti prin umilinte inimaginabile. nu ati mai trecut un tur preliminar de vreo 10 ani,de campionat sau locul 2 nici nu mai vorbesc. este o himera pentru voi locul 2. si repet,aveti salarii de locurile 3-4 dar voi sunteti pe locul 11. wtf?

aveti *** sanse la titlu , voi de trei ani *** sa castigati un titlu si tot pe doi ati terminat .noi ne simtim bine pe locul pe care-l ocupam pe merit, voi cum stati pe doi de trei ani jumate ?la anu si la multi ani si bagati bine de seama ca talpan inca mai traieste si nu va uita !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează