FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo nu mai înseamnă nimic! „Câinii”, UMILIȚI de Filip Mrzljak: cum a răspuns croatul ofertei

Filip Mrzljak // FOTO: GSP
Filip Mrzljak // FOTO: GSP

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2019 09:22

Dinamo a vrut să îl ia pe Filip Mrzljak, 26 de ani, închizătorul Astrei Giurgiu, dar croatul a refuzat dialogul, transmițând că nu crede că e posibil ca pretențiile sale financiare să fie satisfăcute de „câini”. 

Mircea Rednic caută de zori jucători care să se poată ridica la nivelul luptei pentru campionat în stagiunea viitoare. GSP.ro a scris zilele trecute despre interesul „Puriului” pentru Nicolas Gorobsov, 29 de ani, de la Chiajna. Pe lângă acesta, antrenorul de 57 de ani l-ar mai dori și pe Filip Mrzljak, 26 de ani, de la Astra.

Conform surselor Gazetei, dinamoviștii au încercat să profite de relațiile bune pe care Narcis Răducan le are cu închizătorul giurgiuvenilor, de când Filip juca la Pandurii, iar Narcis era conducător acolo.

Aceștia l-au rugat pe Răducan să intermedieze discuțiile, dar Mrzljak i-a transmis lui Narcis că nu este interesat să intre în negocieri cu Dinamo, pentru că este sigur că echipa din Ștefan cel Mare nu poate să îi îndeplinească pretențiile salariale.

Când au auzit acest lucru, nici „câinii” nu au mai insistat și au abandonat varianta, având în vedere că mijlocașul vrea o primă de instalare considerabilă, pe lângă un salariu mare.

L-au mai vrut o dată!

Interesul lui Dinamo pentru Mrzljak nu este nou! „Câinii” au mai încercat să obțină semnătura croatului înainte ca acesta să ajungă la Astra, dar și atunci, oferta a fost nemulțumitoare pentru mijlocaș, lucru confirmat de acesta în cadrul unui interviu dat Gazetei la începutul lunii mai:

„Mi s-a părut că cei de la Dinamo nu au fost corecți cu mine, fără supărare. Eu cred că valoarea mea este o anumită sumă. Dacă oferta nu e potrivită, refuz. Nu e nicio problemă. Când vrei ceva bun, trebuie să plătești mai mult”. 

„Nu regret că nu am ajuns la Dinamo. Din momentul în care am respins oferta, nu m-am mai gândit la asta. Poate dacă ajungeam acolo, echipa era în play-off. Glumesc!”
Filip Mrzljak, mijlocaș Astra

1 golîn 25 de meciuri a marcat Mrzljak în acest sezon de Liga 1

6 goluriîn 99 de meciuri a marcat Mrzljak în Liga 1, all-time, pentru Pandurii și Astra

1.000.000 €valorează Mrzljak în acest moment, conform transfermarkt.de

Vezi și: Mattia Montini, misiune imposibilă? De câte goluri mai are nevoie în 3 etape pentru a deveni golgeterul Ligii 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
108756930351862
Sean Ainiut  •  20 Mai 2019, 22:01

Sa va fie rusine tuturor jurnalistilor ca i-l protejati pe negoita nu am vazut un articol in care sa faceti calcule cum obisnuiiti de altfel sa faceti altor patroni...spuneati de rotaru ca a vandut si nu a cumparat dar negoita cat a bagat de cand a venit la club si cat a scos?unde se pierd banii din vanzarile lui Dinamo?sau vandut numai in ultimii 3 ani jucatori de cateva milioane de euro dece nu spuneti nimic?Dinamo nu a cumparat un jucator de cand a venit negoita si daca a cumparat mai mult de 70-80 de mii de euro nu a dat si spune ca atat poate omul...pe becali praf il faceti pe milioane-le lui pe banii lui praf si pulbere il faceti da' de negoita nimic....

ge0x
ge0x  •  20 Mai 2019, 19:40

Croatul asta plânge pe la TV ca nu a mai luat banii de 4 luni de la Astra. E ridicol omul. Nu vin la Dinamo sa iau 6,7 mii de euro lunar. Stau la Astra pe 10.000 și iau banii odată le an sau deloc :))) bun așa

581534618615543
Robert Ivan  •  20 Mai 2019, 19:23

Filip Mrzljak era o achizitie mai buna pentru DINAMO decat Tomislav Gomelt care avea contract 12-15000 eur/luna. Filip Mrzljak nu cred sa castige mai mult de 6-7000 eur/luna la ASTRA.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close